Julfest, Stockholm och vinterbad.

Just nu är jag hemma i Skärgårdsstad med familj och vänner för att fira jul och nyår. Kom hit i söndags med Sanna och åkte direkt på glöggfika hos grannarna. Det är kallare här än i Pite!
Igår blev det julshopping i storstaden med Sanna och Sara (vi kan inte slita oss från varandra :)) och Sannas kompis från Kungsbacka. Imorgon ska jag träffa Lollo och sedan Micke kommer hit. Jag åker jag till honom den 26:e. Firar nyår hemma såklart!

Jag har varit sämst på uppdatering med bättre sent än aldrig.

Förra helgen var pappa och Daniel uppe i norr och hjälpte mig att få ordning i nya lägenheten. Nu är det jättemysigt och jag trivs hur bra som helst! På lördagen bjöd pappa mig och Micke på restaurang och sedan åkte de hem på söndagmorgon.

På onsdagen var vi på rättegång och skrev referat, och sedan började vi förfesta hos mig vid 18. Efter sjukt mycket sång och dans gick vi till Kåren för luciavaka. Vi fick även se musikvideon med TD Lemon där vi var statister.
Torsdag, upp tidigt för studiebesök på SR. VISSA var fortfarande fulla (Sanna), andra bara jävligt bakis. Den dagen ligger på min tio-i-topp-lista över värsta dagarna i mitt liv, SÅ jobbigt var det. När vi kom hem beställde vi pizza och Sanna och jag somnade i min säng.

Fredag - julfest. Middag hos Sanna, förfest hos mig. Lätt en av de roligaste festerna på Kåren. Sara skulle vara min ren och jag skulle vara hennes tomte, vi ville köra samma stuk som halloween (Sara var min bitch och jag hennes lady). DOCK tappade jag min luva och min piska och hon tappade sina horn så vi var bara en en tjej med röd klänning och en tjej med röd näsa. Men kvällen blev hur lyckad som helst!

Lördag - packning och myskväll med älskling.

Söndag - Christer Fuglesang tog samma plan som oss och satt brevid innan vi gick på.


DAGENS
+Jul
+Vänner
+Mamma & Pappa
-Att Mikael inte är här

                                image36


Det regnar i Pite.

Veckan närmar sig sitt slut och det är redan 6:e december. Jag blir helt yr när tiden går så fort. Hemma i Stockholm går tiden aldrig såhär fort. Det måste vara någonting med att bo i norr. Tror egentligen att dygnet är kortare här uppe. Natten är kortare. Jag somnar alltid så fort jag lägger huvudet på kudden och vaknar sedan en timme senare och då är det morgon och dags att hoppa i duschen, äta en banan och knata iväg till Ankars morgonmötesplats utanför 79B för att snällt ställa sig i journalistikledet som flamsande och tramsande tar sig till skolan. Imorse tog vi oss till skolan som Bambi eftersom att det regnade och var halt som satan. Jag kom till Pite för att flytta ifrån halka och slask, men som den Emme man är så följer det självklart efter. Seriöst, 6:e december häruppe, och det REGNAR. SUCK!

Den här veckan har jag uträttat ganska mycket:
1. Hämtat alla nycklar på Pitebo och låtit dem besiktiga min lägenhet (de måste vara blinda eftersom att de inte såg den två meter långa sprickan i tapeten).
2. Gjort radioanalyser
3. Intervjuat
4. Redigerat radioinslag och blivit helt klar. Satt på skolan 10 till 19.30 och det var det värt.
5. Gått på möten
6. Tvättat fyra tvättar

Idag hade vi den kanske roligaste och flamsigaste lektionen hittills. Kjell Peder från P4 skulle försöka få oss att förstå våra röster. Han var hur skön som helst. Många skratt och mycke trams, men man lärde sig massor. Det pratades om megameloner, jävla katter och jag, Sanna, Fia, Sara och Alex fick gå fram och sjunga julsånger för klassen medan de satt och blundade. Som Sanna skrev, så var det en jättebra övning inför jobbet på söndag ;)

Trött, huvudvärk, helt slut, over and out, för mer info: http://jailbreak.blogg.se/sanna



Jag vet det låter klyshigt, men det är ju så!

Lördagkväll klockan 23.35 på Ankars där alla alltid festar, dag som natt, vecka in och vecka ut. Och jag har det hur skönt som helst. Första kvällen jag har varit helt ensam sedan augusti månad. Ensamheten varade dock i högst två timmar, men det räckte gott och väl. Satt med järngänget hemma hos dröm-Sanna (observera DRÖM-Sanna, den tjejen är underbar) till åtta-tiden då jag tog en lång promenad till öppet-till-22-ICA och köpte mig en stoooor choklad, pespi mask och keso. Städade lägenheten, tände ljus och letade fram den varmaste filten ever. Fick ungefär 50 sms om att jag var saknad, att jag visst vet vad en bästa bakismedicinen är (ja det vet jag, men den drack jag upp igårkväll). Hur som helst så stannar jag hemma ikväll!

Vid elva tiden ramlar en Mikael in. Någon hade tydligen bjudit på absint. Jag fixar äggmackor, mjölk och treo åt honom, han spyr på toan och nu sussar han gott i min säng. Han är så söt.

Idag fick jag min lägenhet. Har suttit på ikea.se hela dagen och beställt en massa saker. Det kommer bli hur kul som helst när de levereras med far och bror på fredag.

Helgen då? Igår hade vi tacosmiddag med Sannas kompis Maja från Kungsbacka som är här och hälsar på. Sanna skulle jobba på Kåren så Sara och jag fick "ta hand" om Maja. En väldigt trevlig tjej! Vi har visat runt henne här i Pite-yo, lärt henne dansen för döva och delat med oss av livet som student.
Det blev Idol (AMANDA ÄR MIN GUD), öl, vin och sedan Kåren. Som alltid, RÖJIG FÖRFEST.
Imorgon blir det pepparkaksbak och adventsfirande i min nya lägenhet. MYYYYS.

DAGENS 
+ Jag är så jävla lycklig!

         image30

Välkomstkommitén.

RSS 2.0