Shutafuckup!

Vem är du som bor i lägenheten ovanför min, egentligen? Typ varje kväll, eller typ ofta i alla fall, möblerar du om eller dansar eller hoppar eller trampar omkring i träskor eller så har du bara väldigt stora och tunga fötter. Detta ska undersökas och göras någonting åt.

Dagen har varit en deppdag. I alla fall från eftermiddagen. Jag vet inte varför. Jag ville bara gå och gömma mig under mitt täcke, därför gjorde jag det - efter skolan och städningen - och somnade. Vaknade klockan åtta lagom till Idol, men attans vad dumt att sova den tiden på dygnet. I kväll var det ju säsongsstart av den enda serien värd att följa - Desperate Housewives. Jag är liiite besviken, men det ska nog ordna upp sig.


Solig höstpromenad med Annika som en liten fjärt i rymden i vänster hörn.


Anna Bergendahl.

Sitter hemma hos Sän vid hennes nya laptopbord Kjell. Sän är inte här. Var är Sän? Tittar på det vidrigaste programmet om vuxna människor som lever med dockor som ser ut som riktiga bebisar och som de behandlar som riktiga bebisar. Ringer Lullu och pratar om Rosie på jobbet som gått ned 37 kilo. Hon har gjort en sådan där krympa-magsäcken-operation. Pratar om annat. Ringer Emme - inget svar. Jag väntar på in your face dude, och Idol-resultatet. Men på riktigt, var är Sän? Dricker ett glas juice och funderar över det. Jag sover nog här i kväll.

InDesign och jag.


Har suttit i skolan sedan elva, många pauser och mycket, mycket te med honung. Emme <3 InDesign.

Resultat:



Cheap monday.

I natt sov jag som en prinsessa. Vaknade bara en gång av att någon levde loppan i trappuppgången. Klockan halv sex. Seriöst. Sover folk aldrig?
Vi såg en jättemysig film i går - The Bucket list. Självklart grät vi som små barn i slutet. Det var inte bara tårar, utan verkligen snyftningar.  

Hur personlig kan man vara i bloggen, egentligen? Jag vill så gärna underlätta för mig och skriva ned allting här så att jag slipper prata om det. Ingen undanflykt.

Knähelvete.

Just så. Sara och Elli följde med mig till akuten i dag och höll handen. Var där i typ en timme, det klämdes, det kändes, det petades, det togs blodprov. Inget farligt. Vätska. Har det inte gått över om en vecka ska det sprutas in kortison. Jag fick med mig najsiga piller hem som jag ska knapra. Jag känner mig helt trasig. Har ont all over. I dag har inte varit en bra dag. Efter akuten åkte vi till skolan. Vi lade oss på golvet i studio B, Sara byggde en koja. Sedan spydde vi litegrann.

Förfestades gjordes det ju tydligen hos mig igår. Vid elva tog vi taxi ned till Kalles. Jag och Elli stannade vid Max och spydde i driven, precis där man ska beställa. "FräschT!", tyckte en bil. Sedan gick vi in på Kalles, och sedan gick vi hem. var verkligen inte på humör. Jag sov hos Sara och Elli på deras soffa med Ofelia i famnen, så himla mysigt.  



Slutsats: INGEN ALKOHOL på ett par veckor.

Emme och Sanna och en stor jävla förfest.

Hej hopp. Gummi snopp
I kväll har vi beställt män. Eller inte Sanna. Jag (Emme) har. fast Sanna egenltligen också., men det frå inte Patrik veta.  Vi ringde till La redoute och sa att vi ville ha "mannen på sidan 73". Han kommer på postorder i oktober. NAJS!

Annars bultar Emmes knä- det är helt sjukt. hon vet inte var hon ska ta vägen (eller jo, imorn ska hon till akuten.) för det gör det så ont. Det är fem gånger så stort som det andra knäet  och det är typ 68 grader varmt.

Sanna däremot är sööööööööööööööötunge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /Emme


Nja, okej. Det jag tänkte säga är att Sanna är däre,ot väldigt rolig. Hon dricker egna drinkar. Jättekul! Vi är massor på förfesten. Igår kväll kastades en tv ut från loftgången i 79b, they've gone wild efter att jag flyttat därifrån. den ligger i trasor ¨på marken utanför emmes port!

Nu ska vi snart till kalles, fast några funderade på pentryt- Galet.

Bye bye!

Veckans gästbloggare: Säni

Hej allihop!
När jag fick förfrågan om jag ville vara Emmelies första gästbloggare blev jag först förskräckt. Skulle lilla jag blogga hos Slemmet? Jag riskerar ju faktiskt att ta del av att förstöra hennes rykte. Men ack, här sitter jag nu. Lyssnar på Magnus Uggla, dricker en hemmakomponerad drink i ett vinglas - notera: VINGLAS. Vart är Emmelies drinkglas? Inte i glashyllan. Inte i frysen. Inte i garderoben. Svaret: De finns inte! Om ni någon gång blir tvingade att köpa present till vår lilla vän - köp snygga glas att göra roliga drinkar i - annars måste jag förbarma mig över varenda j*vla förfest. Att dricka goda drinkar i vinglas går ju faktiskt inte för sig! Och jag har bestämt mig för att bli en drinkhora. (Förlåt Emmelie, får man skriva så?)
Alkohol är ju en punkt som ingår i studentlivets paketpris. Inte allra minst i Piteå. Här finns, kanske som bekant, inte allt för mycket att göra. Alternativ en fredagkväll: Bio (dyrt). Bowla (dyrt, och kan bidra till dåligt humör). Sitta hemma och glo på tv (ganska mysigt, men man tröttnar snabbt). Dricka alkohol och spendera de sista timmarna av kvällen på antingen kåren eller Kalles.
Detta är faktiskt någonting som vi ska göra ikväll. Jag har övertalat kära Emmelie att följa med mig ut på Kalles, eftersom jag inte har varit där sen i våras, vilket i Piteögon är K A T A S T R O F !!!
Vi är dock lite snyggare idag än igår, då dagens tema är 2008 och INTE 1980.





Massa cyberkramar och bloggpussar!

/ Sän.

YO 80's!

Time flies och i dag har det varit riktigt kallt. Dock inte lika kallt som i Kiruna. Och jag tänker att stackars dem, de måste frysa asmycket, de bor ju ändå 40 mil högre upp än vi, och skickar dit en varm jacka.



Det ser lite ut som en liksäck. En liksäck med kattungar, tyckte Sanna. Men det är ingen liksäck med kattungar. Det är bara en sopsäck med en fjällräv. Jag fick 2800 spänn för den. Räcker ju till ännu en ny jacka och mycket mer. Man måste vara smart när man är student.

Annar har vi väl faktiskt pluggat lite denna vecka. Planerat redovisning och så. I går åkte vi ned på stan och köpte 80-talskläder till i morgon. Jag köpte knallrosa leggings, leopardmönstrat linne och ett gult pannband. Ashett.
I dag var vi i skolan från tio, planerade, hängde, åt lunch, hängde, fikade, hade föreläsning, gick på möte om studentrekrytering, drack te.

Och sedan så är alla så jävla taggade inför i morgon och jag tror att det kommer bli en riktigt lyckad kväll! Jag menar, 80-talskläder, förfest med inflyttningsfest, liveband på Kåren som spelar svenska hits från 80- & 90-talet, typ Uggla, Orup bla bla bla... Det kan ju inte bli bättre!

Höstbröst.


I går blev som sagt inte mycket gjort alls. Jag napade vällen två timmar och sedan kom A hit och vi såg Lilja 4-ever. FY, vad hemsk den filmen är. Jag vill bara slita mitt hår och tugga mina armar så hemsk är den. Jag satt uppe till halv tre och tyckte synd om Lilja.

I morse orkade jag inte vara hemma så jag tog "snabb"bussen till Luleå och fick en gratis sightseeing genom typ hela norrbotten. Jag hade bra musik i iPoden så jag var nöjd. Det var ju så himla fint ute! Hösten är underbar. Rött, gult, lila, grönt överallt. Och inte för att skryta men naturen här uppe är faktiskt finare än någon annanstans i Sverige :) Köpte i alla fall min älsklingsjacka - äntligen. Det blev en grön en. Precis som endel av löven på träden.


Eftermiddagen har varit jobbig. Tycker inte om när mina närmsta mår dåligt.
Men ni vet att jag finns här <3



Annika och jag fick leka en stund med Ofelia i Botaniska trädgården, sen gick jag hem och kollade på snusk-outsiders med Mikael. Nu ska jag sova. Snart. Nattinatti.

Alkoholhy.

Och alkoholmage. Det är inte roligt det.

I går var vi ju i Luleå hela dagen. Alla var trötta och bakis, men det gjorde ingenting för det var asmysigt ändå. Vädret var helt med oss och det var gå-utan-jacka-läge. Jag handlade inte för femtusen. Puuh.

Kvällens planer blev ändrade och vi skippade Skellefteå. I stället satt vi hos mig och drack vin. Emily, Krillidilli och Martin kom över. Senare gick jag, Annika och gräbbsen hem till Lenin som hade festligheter. Himla kul, kände typ fem pers där. Man träffar ju nytt folk varje dag :) Sedan blev det såklart Kalles och jag hade astrevligt. Då är jag ju väldigt lättroad också, jag har ju fan alltid kul. Kvällen slutade med ett besök på Max där jag och Annika shoppade loss. Vi åkte hem till mig och hade Max-orgie i sängen framför Vänner. Det är bea-sås all over the place. Annika sov här och drömde tydligen hemska drömmar.

I dag har jag inte hunnit med mycket än. Varit och storhandlat mat med Sara och Elli. Ätit mat. Ätit en kaka. That's it.

Jag måste lära mig gå.

Okej. Det är riktigt jävla synd om mig.

1: Mitt högra ben smärtar. I går började vi hos Sara och Elli vidare till Robin vidare till Kåren vidare till Kalles efter att kollat upp vilka som hängde på Kalles. Vägen mellan Kåren och Kalles är livsfarlig. I mördarbacken (backen precis vid Max) fick jag ett glädjerus och sprang. Precis. Sprang. Och ramlade såklart. Eller ramlade och ramlade, jag föll handlöst. Och herre min JEEEE, det blödde. Mina jeans är nedblodade och jag kan inte stödja på höger ben. FUCK YOU MÖRDARBACKEN. Inne på Kalles fick jag vård i form av Lillpippin och Isas stöd. Hur får man bort blod från jeans?

2. (Här är det inte sååå synd om mig egentligen, men ändå.) Ni vet när man tycker om en person. Man kanske till och med är kär. Ni vet när man sedan berättar det för den personen, och han/hon inte känner likadant. Uhuu. Ni vet när man sedan får ett sms från personen som tycker om en, och han skriver att "VI kommer inte kunna vara vänner, bara så att du vet." NEJ, det vet inte jag. Har aldrig varit med om det och är helt ställd. Så himla trist.

3. Efter den förklaringen. Jag gjorde det! Jag gav själv en kärleksförklaring i går. Och aj aj aj aj vad det svider i mitt hjärta. Varför? Jag vill bara dö under mitt täcke i min säng och aldrig gå upp. Det finns liksom inget att leva för, så känns det nästan. Det finns inga andra. Men alltså hjälp mig här... Är det okej att inte ge upp? För jag tycker verkligen om den här personen. Ska jag kämpa eller lägga det på hyllan?




Så det är synd om mig.


Nu sitter jag här och äter keso till frukost. Så himla äckligt det är. I dag ska jag, Elli, Sara, Annika och Sandra åka till Luleå. Jag ska göra av med allt jag har på kontot. Typ femtusen. CSN jublar. Och ikväll ska vi tydligen till Skellefteå. Vi ska på världens grymaste ställe (?) och sedan ska vi sova hos Chrilles vän eller i Saras bil.

Helg please.

Jag känner mig helt slut, sänkt, lycklig, lugn, trött, förväntansfull... Ja.

Kom på att jag faktiskt skulle kunna åka hem till Stockholm igen. Åka i morgoneftermiddag och vara tillbaka här på torsdag om en vecka. Det finns tid, men finns det pengar? Samtidigt tror jag att det kommer bli en lyckad helg här uppe. Men ändå, det stör mig att jag kan vara hemma med mina älsklingar i morgon om jag vill. Life is tough when de bor 90 mil härifrån.

I dag gav vi InDesign ett nytt försök och det gick faktiskt bra. Det var roligt när det gjorde som jag ville att det skulle göra. Dock satt vi framför skärmarna från nio till fyra och svor och efter ett tag hoppade bokstäverna  framför mina ögon och blandades till en enda stor, grå sörja. Till råga på allt var texten på latin. Gick hem och slängde in två maskiner. Jag och Sän tog Tottes bil ned på stan, gjorde en snabb visit hos Alex, köpte gott, hyrde film, såg halv film, åt, hämtade Minnisen på Bäckis, retade upp alla på Bäckis (vi har faktiskt inte sådana där roliga porttelefoner på Ankars så när man är på Bäckis gäller det att passa på), såg Idol, såg Filip & Fredrik, dog typ.

Haha, en sjuk sak förresten. Gällande min tvätt i dag. För det första tvättade jag den vita maskinen på 70 grader eftersom att det bara var underkläder och ett par jeans som jag ville skulle krympa sisådär en smula. Eehhh ja. Krympte gjordes det allt. Men jeansen var inte så farligt små, underkläderna däremot. Oj oj oj. Men det var inte det jag skulle komma till. När jag hängde upp tvätten upptäckte jag att det var någon eller något som knutit massa trådar runt armarna på alla tröjor. För det kan väl inte hända i tvättmaskinen? Mamma? Det blev en lustig och rätt läskig stämning där i tvättstugan en tag. Vem tar på sig ansvaret för rosetterna runt mina armar?

I morgon har jag en väldigt jobbig uppgift att slutföra. Jag känner att jag likväl kan skita it, men min psykolog håller inte med. Och hennes ord är ju min lag. Men i alla fall, det blir vällan födelsedagsfest för Robin och sedan Kalles :)

Hejdå/ TLÖTT



Så himla roligt!

Hejdå gamla Fjällis, hej nya Fjällis.

Kära bloggen.

I går var en drömkväll (plus dag om man räknar med att seminariet var sjukt lätt). Mikael hade sin konsert på Kåren där han framförde sina egna låtar. Oooh vad bra det var! Vi tog några öl och bara satt och njöt. Himla snyggt band han hade knåpat ihop...

I morse träffades jag, Minna, Sän och Alex på Kåren för att förbereda vår redovisning till nästa vecka. Vi satt en timme och bara tjötade (titta S, jag lär mig!) innan vi ens slängde en blick på dataskärmen. Men klara blev vi till slut. Typ.
Efter lunch tog vi Tottes bil ned på stan eftersom att Minna skulle köpa linsvätska och jag på min höjd en tandborste. Vi kom hem med påsar fulla av skor, tröjor, linnen, smycken... Men kul var det och lycklig blir man faktiskt :)

Förresten,
jag har en plan. Förra vintern använde jag min fjällräven kanske tre-fyra gånger. Den är aaalldeles för varm för mig. Därför, har jag lagt upp den på blocket och vissa har nappat på 2800:-. Jag tänker nog sälja den och köpa en så nedrans mycket snyggare jacka istället.

Ikväll: Idol och Efterlyst. Kom hit?

Sova.

Vilken underbar natt. Sanna gick härifrån direkt efter "I ditt ansikte", jag kröp ned under täcket, såg ett Vänner-avsnitt och somnade direkt. I morse vaknade jag först vid åtta men tvingade mig själv att somna om och sova ut. Vaknade av klockan halv elva igen. Riktigt behövligt. Nu ska jag till skolan och ha seminarium om medieutveckling. YES!


Jag fick en penna i örat.

Så var man tillbaka i Piteyo. Har haft himla mysigt och roligt hemma. Förutom en sak. Jag och Jasmina hann aldrig ses! Jas, tycker faktiskt att du ska ta och komma upp till mig och hälsa på :)

I lördags natt blev jag störtförkyld.
I går mådde jag piss och i dag mår jag ännu pissigare. Det är det jävla flygets fel! Jag fick ett satans lock för ena örat när vi lyfte och det smärtade i exakt en timme och en kvart. Det var som att någon petade mig i örat med en sjukt spetsig penna. Smärtan har nu släppt, men locket finns där, snuvan finns där, slemmet finns där, tröttheten finns där, huvudvärken finns där, och oj vad listan kan göras lång.

I dag har jag fyllt upp kylen, haft möte med medieteorigruppen och möte med tidningsproduktionsgruppen på Kåren. Underbara, mysiga Kåren. Det känns jättebra att vara back on track. Börjar känna mig som en människa igen. En människa med lite glöd och motivation till studier. Jag tror att det känns bra och att jag har bestämt mig, men jag lovar ingenting. Är inte riiiiktigt mig själv än ;)


Trash.

I går var grymt! Jag, Fanny och Lullu åkte in till Natasha och Hannah vid sju för förfest. Haha, resan tog två jävla timmar. Men jag njöt. Det dracks vin och det fuckades en dealer eller två. Jättetrevligt! Det var år sedan jag träffades Natasha. Ingen ville att förfesten skulle ta slut (varför har man inte bara förfest hela kvällen?) men till slut drog vi tydligen till Snaps på söder. En riktigt bra kväll. Hängde lite med Lullu i dag på Favvie och vi försökte minnas hur vi tog oss ut. Haha. Vart gick vi, egentligen? Jag har en massa roliga sms i både in- och utkorgen på min mobil vilket visar en lyckad kväll.

-Haha! Nu ringde Fanny och frågade om jag minns vad jag sade när hon satt och pratade med Alexanders chef i gårkväll. HAHA VA?

Vi delade på en stor taxi hem till berga, typ sex pers. När vi kommit ur "city" stod taxametern på 300 spänn och där grät min plånbok. Men Lullu min ängel lade ut för mig. Tack Lullu, du får tillbaka dem i juni (aldrig) :D

I dag har jag och Fäni varit på marknad och suktat efter munkar och strumpor. När jag kom hem slängde jag mig i soffan framför Paradise Hotel-maraton, underbart program, hähä. Emme kommer hit snart på ett glas vin sedan får se var kvällen bär av.

Hello Stockholm!

Jag fick ett infall och bokade in mig på typ första bästa plan hem. Åkte i gårkväll utan hemmets vetskap. Daniel kom och hämtade mig på Arlanda vid halv nio och sedan tog vi en sväng förbi min kära Camilla på fjärilsvägen. Haha, hon blev inte liiite förvånad ;) Gadamnit vad jag har saknat henne! Sedan fortsatte vi hem till mam och pap, jag gick direkt in och satte mig i soffan och när där de satt framför TV:n. Haha, sjukt kul att se deras miner.

I dag har jag varit runt i hela Åkersberga och är riktigt slut nu, så i kväll blir det middag hemma och sedan mys :)


En underbar sensommardag.

Så jag och lilla löken S gick ned på stan efter lunch i det strålande Pite-vädret. Det var helt underbart och vi ville bara hoppa och dansa hela vägen dit. Därför gjorde vi det också. Det kändes typ som att man var kär. Jag köpte mina darlings på Din sko, två nya klätterväxter till badrummet, gick på apoteket och lite sådant nyttigt. En riktigt bra dag.

I morgon börjar vi tidningsproduktion, vilket faktiskt ska bli skoj. Sedan måste jag ta tag i medieteorin, beställa böcker och samla gruppen någon gång i veckan för möte om vårt seminarium nästa tisdag. It's good to be back in the vardag. Tro det eller ej :)


Jag och S.

Go us!

Ett rus genom hela kroppen. Jag, Sän och Annika har tagit höstens första joggingtur och det känns för jävla bra! Kanske så bra att jag i dag unnar mig att köpa de där snygga stövlarna jag spanat in...

Jag mår som en död fisk.

Jag ramlade in vid morgonkvisten i morse och såg helvetet. Varje yta i min lägenhet var täckt med flaskor, burkar och diverse flytande gegga. Det luktade dött djur och sängarna stod upp och ned. Baksmällan var ett faktum och att börja städa var inte det roligaste. Men kul i går var det och det är det som räknas :)

I dag har jag varit "sjuk" då som sagt. Jag har inte kunnat dricka ett glas vatten utan att vattnet valt att komma upp igen. Jag har haft svettningar och allvarliga skakningar. Jag och Sän skulle panta burkar på konsum men jag kom inte längre än till min port innan jag var tvungen att springa och kasta upp i toan igen. När klockan var fem och jag inte hade fått i mig någonting under hela dagen, var jag tvungen att göra lite pasta. Åt typ åtta tuggor innan det var dags igen. Tyck synd om mig! Nu har jag dock sovit en stund och varit på Ica och införskaffat det enda rätta mot baksmälla - Ben & Jerrys och Loka havtorn-apelsin. Det blir ingen fest för mig i kväll inte. Även om jag vill. Min kropp skulle aldrig klara det. Istället ska jag ha en Emme-kväll :)

Haha, det är roligt att hela Ankars sitter och tittar på fotbollen nu. Jag behöver inte följa TV:n. Händer det någonting spännande så hör jag det från grabbarna som är hos Simon vägg i vägg. Najs.

Pappa ringde i dag med ett dödsbesked. Fuckface har lämnat jordelivet efter lång tids sjukdom. Dock var det inte den han dog av. Han hade hoppat ur akvariumet och landat på golvet. Då hade pappa råkat trampa på honom med sina träskor. Tragisk död. RIP Fuckface, min älskade fisk.


Hej.


Jag har druckit en cider till middagen och jag är nästan full, jag menar, var ska kvällen ta vägen då?

Sitter och väntar på Sara och Ellipelli som skulle varit här halv, himla taskigt. Sara var tvungen att dricka två drinkar först. I kväll har jag förfesten och sedan blir det Kalles. Jag har bjudit hit journalistnollorna (ettorna), hähä.

Träffade på världens mest underbara kvinna i dag på stan. Har träffat henne en gång tidigare på systemet och minns henne väl. Hon ropade på mig då hon gick tio meter bakom och sade att jag hade skitsnygga byxor. Vi slog följe på Storgatan och hon gav mig komplimang efter komplimang, inte på ett jobbigt sätt. Skulle man vara som henne i Sthlm så skulle folk bli rädda och inte svara. Här är det bara sjukt trevligt och uppmuntrande. Förresten så skulle aldrig någon göra så i Stockholm. Hon avslutade vår promenad med att säga att hon tyckte att jag var jättetrevlig och mysig, trots att jag mest hummade och jaa:ade mellan hennes meningar. 

Trevlig kväll folks!

Jävla CSN - igen.


Okej. Nu har jag i alla fall sorterat alla bilder från nolle-p. Det är sjukt många.

Nu har skolan satt i gång. I gårkväll började digitalfotokursen, vilken kändes sådär. Tror att jag kanske hoppar av den och hoppar på medieteori C om det går. Dessutom skulle jag vilja söka lite kurser i Luleå. Jag är riktigt sugen på att läsa juridik och har kollat upp program/kurser vid LTU. Jag skulle ju kunna läsa färdigt de kurser jag läser nu hela HT och sedan hoppa på juridik till våren, men vad gör jag av journalistutbildningen då? Mycket att fundera över och livsglädjen är inte på topp. Jag saknar sommaren, jag saknar mina vänner hemma och jag saknar nolle-p :)

Men, som han säger pojken, det löser sig. Jag måste bara ta mig ur den här lilla svackan och ta mig i kragen. Det är inte ofta jag är såhär ur led, så nu när jag är det tänker jag faktiskt vara det tills jag känner mig redo igen. Så det så.

I dag började vi medieteori B. Läraren har jag aldrig sett förut och han var väl... ja... Schemat för kursen är hur glest som helst, typ ett lektionstillfälle varannan vecka á två timmar=mycket eget arbete. Vi kommer inte ha en enda tenta, utan fem seminarium. Me like.  


Okeej, jag är fattig. Jag undrar när CSN kommer egentligen, snart är det bara jag som inte fått några pengar. Jag vill ju gå på Kalles och dricka öl i morgon. Jag vill ju gå på Lanias avskedsfest och dricka vin på lördag. Jag vill ha råd med lunch på Kåren. Jävla CSN.



Drömgänget.

Det är över nu.

Kickoffen var grym, grymmare, grymmast! Efter lunch samlades alla nollor i aulan där Nille skulle stå och svamla tills generalen och adeln kom in och skrek och körde ut dem. Där ute stod vi och phöste dem upp till Kåren med piskor och skrik. De blev indelade i femton grupper och jag och Sän tog tag i grupp två. Vi lästa upp alla uppdrag som skulle genomföras på stan och sedan cyklade vi bredvid dem när de sprang dit. Helt galet kul.

Bland annat genomförde grupp 2:
*Äta ett moln
*Bada i fontänen
*Anordna ett bröllop med tre pitebor
*Springa naken på Storgatan (från Gallerian till Intersport) och skrika "JAG ÄR EN NOLLA!"
*Gå luciatåg på Coop
*Dansa pardans med pitebor
*Köra "Sten, sax, påse" med en pensionär och förlora
*Springa upp- och nedför rulltrapporna i gallerian, åt fel håll
*Sjunga allsång med cafébesökarna i Småstaden
*Framföra en musikal på Byxtorget
*Bilda ett luftband och framföra en konsert i två minuter...
...och så vidare.

Tillbaka vid Kåren skulle de även tagit med sig visst material och ytterligare lekar sattes igång. Vår grupp kom tvåa då alla poäng under dagen lades ihop.

Den här dagen är faktiskt väldigt uppskattad bland piteborna och publiken var ganska stor. Eftersom att arena-studenterna från Luleå skulle lära känna sitt Piteå lite, var även phösare, öph, adel och general från Luleå här. Det är helt galet, deras öph och högre får inte visa tänderna, inte skratta, inte prata med någon nolla, ingenting. Vissa vägrade att göra hönor inför vår general Patsy, vilket inte gillades alls. Kommer de hit får de följa våra regler. Dock verkar det vara kul, att de har det så strängt, men inte så jävla socialt va? Vi har ju lärt känna våra nollor, det kan ju de aldrig göra.

När vi skickat hem nollorna för middag och dusch, hade vi ett kort möte och sedan ett kort rep inför kvällen. Sen var det hem, och phösarförfest hos adel Totte. Nollorna fick fixa sina egna förfester. Alla var uppklädda och förfesten var spårad. Så fort någon phösare anlände var han/hon tvungen att svepa. Dock sade vi att vi skulle hålla oss relativt nyktra fram till the Big moment. Jag, Älskling och Holmie fick ett samtal från våra nollor och de ville gärna ha oss på deras förfest en stund, och vad gör man inte? :)

Vid 21-tiden var det dags
att bege sig upp till Kåren. Vi tog den årliga phösarbilden (vilken jag bävar för, haha) och gick upp i samlad trupp medan vi sjöng om phösare, öph, adel, general och nollor som ingenting är att ha. Inne på Kåren korades årets nolla och phösarbandet "Fullt phös, medvetslös", körde drömlåtarna. Vilket jääävla drag det blev. Efter sista låten kom alla phösare fram till scen och vi körde "Bakom mina solglasögon", men omgjord text. Efter andra refrängen stängdes musiken av, generalen beordrade ettorna att ta av sig sina nollebrickor och phösarna att ta av sig sina solglasögon. Musik igen, "Utan våra solglasögon..." Nollorna blev tokiga när vi slängde av oss glajjor och cape. Vi fick tusen kramar och gick ut från Kåren för att presentera oss. Sedan började festen och efterinsläpp. Minnet är inte det bästa från kvällen, men hela dagen i stort var ju helt underbar!

Lördagen bjöd på en bakisdag av de bästa, med Vänner-marathon och laxpasta. På kvällen hade Sara och Elli sin förlovningfest och tanken var att bara ta det lugnt. Icke. Det var så himla mysigt och trevligt och alla var så himla bakis, att vi bestämde oss för Kalles :)

Söndagen är ett töcken, jag minns inte vad jag gjorde. Bara att det blev en liten get-together med journalistnollorna, förlåt, ettorna, på Ankars med kladdkaka och att jag och Sän såg Flyga drake. I går hängde jag med söta Annika till Jysk och köpte stolar och Mikael bjöd mig på thaimat.


Oj, nu blev det bråttom, men jag har mer att berätta så misströsta icke :) Får bli ett inlägg med en massa bilder sedan också.

PUSS


RSS 2.0