Eoostockholmo!

Hello. Nu är jag hemma :) Har sovit gaaanska så skönt i natt. Drömt konstigt dock.

Var i skolan hela dagen igår, lämnade in diverse uppgifter (skööönt) och gick på en liten liten kort lektion. Sedan tvingade jag Sanna, Minna & Alex att hänga på Kåren till dess min taxi gick. Sanna stod ut hela vägen. Papin hämtade på Arlanda och vi åkte hem och åt världens godaste fisksoppa. Jasmina ringde typ fem gånger och spelade upp de finaste Håkan-låtarna i telefon. Gadamnit vad avundsjuk jag blev. Hade såå gärna velat gå på Håkan igår.

I dag ska jag hänga med Emme och Mickis. Jag ska inte få rida deras hästar, för jag kan inte rida. I kväll tror jag att det blir film.

CRASH i min lägenhet inte.

KLAR! Puh. Det har tydligen varit kaos i min lägenhet medan jag packat och städat och skrivit lappar till Annika och gjort rent hos Louie och skrubbat och... Ja. Sanna satt med sin dator i knät och såg film. Jag strök strumpor. Plötsligt hörde jag vääärldens mest arga vrål. Tydligen så krashade Sannas dator. En enda fil på datorn hade hon låtit bli att spara på den externa hårddisken och det var slutuppgiften som var helt klar och redo för inlämning efter en hel dags slit. Jag försökte lugna henne med att den säkert låg kvar på disken, men nää.

"Datorn har gjort såhär förut, exakt samma blåa ruta dök upp, då försvann ALLTING! ALLTING EMME! Jag lovar, den är borta! Neeeeeeej, den gjorde EXAKT såhär, och då var ALLT borta! Min uppgift är borta, jag lovar! Exakt såhär. BORTA, ALLT ÄR BORTA!"

Självklart var ingenting borta (Sanna, erkänn att jag alltid har rätt) och vi löste problemet med hjälp av inget USB men ett kameraminne och en kamera utan batterier. Sedan fick jag ett infall och skurade hela köket. När jag började dra i dammsugaren sa Sanna att jag skulle lägga ner, klockan var faktiskt mycket, och då lade jag ner. Men visst är det lite galet? Jag kan tycka att det är hela underbart att städa. Det är därför jag har förfest rätt ofta, för att få städa dagen efter. Verkligen putsa varje litet hörn. Det är dröm.


Mamma, jag önskar thaimat till middag i morgon! Typ padthai!

Stress.

Hemma från allt. Jag har ätit sushi för första gången i dag och det var asgott. På tisdag ska jag möta upp Sanna i stan (stan som i Stockholm, inte Piteå) och vi ska äta riktig sushi. Den som vill och kan får följa med! :)

Nu: packa. Sanna sitter i min soffa och ser Lady och Lufsen.

En liten undulat.

Sitter på redaktionen. Har inte ätit sedan frukost. För de jag bor hos är så snåla. Mitt huvud dunkar och jag längtar efter en kopp te. Jag. Hinner. Inte. Gå. Upp. Till. Kåren. Måste bli klar. Jag vill vara ledig från och med morgondagen. Sara och Elli bjuder på sushi i kväll men jag hinner nog inte. Har inte packat, och det måste vara klart innan jag går till skolan i morgon eftersom att taxin kommer halv fyra.

Haha, okej men var inte Boston Teaparty
sjukt kul igår. Jag skulle sova klockan tio var det tänkt, men kunde inte låta bli. Låg i sängen och dog av skratt. Det är lätt Filip och Fredriks bästa program, efter High Chaparall.

Nää, back to work.

Plugghestar.

Åååh vilken bra och ambitiös plugghestfestdag det har varit i dag.
1. Jag blev klar med slutuppgiften. Har bara någon slags slutsats/avslut kvar att skriva.
2. Träffade på Ulrika och fick höra att föreläsningen på torsdag är inställd=jag missar inte ett skit när jag åker hem.
Så nu vill jag bara att det ska bli onsdag. Jag missar halloweenfesten här uppe på fredag och det är jag faktiskt lite ledsen över. Sara och jag hade varit klockrena - i år igen. Haha, flera stycken har frågat om vi ska ha samma utklädnad som förra året, det var en hit! Jag har nog aldrig varit så vidrig och slemmig i hela mitt liv. Hade varit kul med ombytta roller :) Men, som han sade pojken, vad spelar det för roll att jag missar den festen när jag får fira Märys födelsedag med de bästa hemma i Stockholm?


Titta vilka glada tjejer!


Magiskt och aldrig tragiskt.

Det är helt stilla. Jag och Sanna gick hit vid 10 för att påbörja slutuppgiften i medieteori. Det är nästan magiskt. Lunchrushen är över och jag sitter ensam på övervåningen och tittar ut över Kåren. Hör Lenin där nere. Hör Jocke där nere. Jag gör mig en te med mjölk och honung och äter upp resterna av grönsakspajen jag beställde till lunch. Den smakar lite diskmedel. Ska snart fortsätta skriva. Snart. Ska bara läsa bloggar först...

Fan vad jag är bra.

Jag sjunger som en gud. Har aldrig tänkt på det förut, men jäklar vilken röst jag har. Gadamnit! Speciellt när jag är bakis. Den här pipan är det liv i sörni. Hej hej öppen scen på torsdag!

Vilken kväll igår! Lovely. Jag hade sjukt kul. Kände typ fem pers på förfesten hos Lina :) Av mig och Fia fick födelsedagbarnen som fyllde 44 varsin kabinhake, en burk majs, tonfisk, toapapper, penslar, en kruka och ett knäckebröd. Såpbubblorna var bra, smällarna var bra, vinet var gott, Robyn var bra, Kåren var bra, allt var bra. Gick hem efter stängning, Fredrik kom över och vi hade en egen liten efterfest. Han pratade om livet och jag nickade och höll med. Sedan däckade jag.

Jag vill lämna in min hemtenta nuuuu men fronterfuckingfronter funkar inte. Rummen finns inte, de är borta! Waz up with fuckingfronter? Ska det får vara så va? Att man ska lämna in sina grejer i tid och att det inte funkar? Jag som har bajsat så många och fina ord.

Nu ger jag upp och lagar sojakorv med grönsakswok.

Waz up with the time?

Vad är klockan? Jag fattar inte? Halv fyra? Halv tre? Halv fem?

Do you really want me?

Haha, här säger vi hej till fyra gånger fyra scenen och minsta publiken ever. Det var nästan lite pinsamt.



Var det jag som sade att jag inte kan powernapa? Pfft. Har nyss sovit tre timmar. Inte den mest underbara sömnen, men sömn var det i alla fall. Såå nu är det dags att piggna till och hälla upp lite vin. 44-årskalas och sedan Robyn tribute på Kåren. Som mina kära vänner där hemma skulle sagt: TAGGA!

Okeej hjälp. Ringde nyss Elli. Hon och Sara skulle vara hos Ellis syster i Umeå hela dagen med Ellis familj. Har försökt få tag på Sara men hon har inte svarat. Nu svarade Ellis mamma i Ellis mobil. Berättade att Sara och Elli kört av vägen i morse. Jag höll på att ramla ihop, så rädd blev jag. Det värsta kan ju hända. Men det är tydligen ingen fara med dem. De har bärgat bilen och nu har de suttit på akuten sedan klockan tolv. Lite ont i nacken. Antar att de är chockade de stackarna. Ooh fy, jag kan inte sluta skaka. Mina älsklingar!

Vad tycks?

        Home sweet home.

        UTRESA
        on 29 okt 2008,SK2003 Scandinavian Airlines
        Luleå - Stockholm Arlanda ,Terminal 4
        Avresa: 17:00
        Ankomst: 18:20
        ------------------------------------------------------------------
        HEMRESA
        on 05 nov 2008,SK010 Scandinavian Airlines
        Stockholm Arlanda ,Terminal 4 - Luleå
        Avresa: 12:20
        Ankomst: 13:40
    

Yo Idol-ääs.

Sänlän och jag har varit på långpromenad med Ofelia. Försökt få lite pli på henne. Vi har även varit nere hos Sänläns granne och klagat på alldeles för hög musik. Golvet och väggarna vibrerar och vi bad dem sänka basen eftersom att vi har en hundvalp här uppe som ligger och skakar av rädsla. Vilket inte var helt sant. Hon ligger i soffan och smaskar popcorn och är hur nöjd som helst. Hur som så sänkte de förvånandsvärt mycket. I typ en kvart. Nu vibrerar allt igen.

Är det bara vi eller är Idol vääääldigt lamt i år? Jag menar, det finns ju inget guldkorn. Eller ja, det skulle väl vara Lars då. Aftonbladet jämför Lars med Pelle Svanslös på bilden nedan. Uaah!
I kväll är det i och för sig kanske bäst musik ever. ABBA in my <3 Men vad är grejen med Johan Palm egentligen? Han låter som en katt och är verkligen ingen Idol. Bye bye Johan. Bye bye Idol. Detta var sista året.


Johnny Depp?

Vet ni vem vi ska blåsa rosa ballonger med i gallerian i morgon? Sibel. Visst är vi coola?

Mys.

Erik var precis förbi med kvällens film: Eternal sunshine of the spotless mind. Han sa att den är asbra om man ser den och är tyst. Det är jag och Sanna när vi ser film. Tysta. Så himla skönt med en hemmakväll. Vi får ha Ofelia i kväll också eftersom att Sara och Elli är ute på tokigheter. Vi ska tydligen bada henne. Jag kommer däcka senast elva, är helt slut.

Såå, nu ska jag kila över till 75:an med äppelpajen som aldrig åts förra helgen och vaniljsås.

Puss.


Freitagen.

Och jag ska till skolan och ha medieteorins sista seminarium wooooaaahhoo!

Kallt inne, sol i sinne, brunt linne.

Det är kallt ute. Kallt i Piteå. Kallt i skolan. Kallt inomhus. Det är mörkt också. Men inte tråkigt och jobbigt mörkt, utan mysigt mörkt. Jag vill bara dricka te och bada bubbel. I morgon är det fredag och jag tänker krypa upp i Sannas soffa efter middagen och stanna där till på söndag. Eller, jag kanske masar mig upp för att fira Lina och Emily på lördag. Och kanske masar jag mig upp för Kåren. Så ser min helg ut. Hur ser din helg ut?

Titta blåmärkena på mitt ben. Det ser ut som ett ankare. Eller en glad gubbe. Riktigt äckligt är det ut i alla fall.


Nudlar och lånade pengar.

Projekt: sömn. Annika har lärt mig att jag inte ska äta eller dricka någonting annat än vatten efter klockan sex på eftermiddagen. Detta ska tydligen påverka hur jag sover. Te är tydligen helt okej, om jag dricker det utan honung. Then I'm screwed. Jag har även försökt att låta bli att ställa klockan (detta fungerar bara vissa dagar, typ i dag då vi börjar klockan ett). Tror att jag sover mer oroligt om jag vet att det finns en risk att jag inte vaknar av klockan. Därför ställer jag bara inte klockan.

I dag mår jag inte bra. Min kropp känns som gröt, jag har ont i halsen, lock för öronen och kallsvettas. Borde. Ligga. Hemma. Och. Kurera. Mig. Hela. Dagen. Men jag är starkare än så. Dessutom är det tråkigt att vara hemma en hel dag.

Nu har jag räknat och knåpat och funderat och suckat och kommit fram till att jag egentligen inte har råd att åka hem nästa vecka. Just nu har jag 90 spänn på kontot och ingen mat i kylen. På fredag får vi pengar, varav tretusen går till hyra, femhundra till telefonräkning. Ytterligare en tusenlapp då till flygbiljett, fyrahundra till taxi. Måste även beställa böcker till nya kurser. Detta lämnar mig minus ettusentvåhundra vid nästa månadsslut. I december får vi bara femtusen från CSN. Såå, det är min uträkning, tråkig men sann. Jag får sälja mig själv i slutet av månaden, för hem ska jag.

En sak som finns.

Det finns en sak. En sak som jag inte slutar tänka på och som inte vet var den ska ta vägen. En sak som känns luddig och missförstådd och som absolut inte är redo att sluta tänkas på. Vet du vad jag menar? Jag tror att du vet.


Oktoberdag.

Here's a question. Mitt knä gör fortfarande ont. Det var är ingen fråga, det är fakta. När jag har jeans som smiter åt om knäet gör det bajsont och jag kan inte böja det ordentligt. Dessutom är det inte jämnt. Alltså, det är buckligt. Själva benet, typ knäskålen. Det känns inte som det andra knät. Det är inte svullet länge, bara lite blått och rött och buckligt. Jävla knä att komma och rucka på min vardag.

Det var myspys på Kåren i går. Jag blev bjuden på en och en halv öl :) Framnäs är alltid bra. Sedan skulle jag hem och tvätta vid elva, men det fanns inga tider. Tvättar så många på nätterna verkligen? Var tvungen att ställa klockan i morse istället, satans nattetvättare.

Skola nu. Snart. En liten stund till bara...

Gå inte ut dit!

I dag skulle vi hänga på Kåren från halv tolv till elva i kväll - så mycket fritid har vi. Dock följdes inte detta, utan jag gick hem och gjorde lunch strax efter ett :) Jag planerade en sjukt lång powernap mellan 15.30 - 18.00. Sov till 16, sedan var det kört. Mobilen lät och msn lät och jag KAN bara inte låta bli att tro att det är någonting viktigt, trots att jag innerst inne vet att det inte är mer viktigt än typ "Har du någon mjölk hemma?" . Därför, mina vänner, kan jag aldrig powernapa.

Det luktar bajs i dag. Surströmming. Det är för att det blåser från Kappa-hållet. Alltså, det luktar inte lite, det stinker asmycket. Man kan inte andas med näsan utomhus. Lukten har till och med spridit sig in i skolan,  på Kåren och i trapphusen. Sanna tror att det är någon som sitter och fiser i röret lukten kommer ur. Jag tror att Minnas mamma sitter och äter surströmming på Kappas tak. Vad tror ni? 

Det blir Kåren nu. En öl kanske, vi får se. Ha en trevlig kväll och berätta för mig vad som händer i Desperate! :)




John Blund bor inte här.

Fy vad dåligt jag sov i natt. Vaknade säkert en femton gånger. Drömde konstiga drömmar som jag var 100 på var på riktigt när jag vaknade. Drömde att Josp och Camilla kom och hälsade på igen och denna gång hade de även med sig Emme och Jasmina. Så vaknade jag till och var såå nära på att ringa upp Camilla och fråga var fan de var någonstans. Sedan kan jag nästan svära på att det var en mördare eller ett spöke i min lägenhet i natt. När jag gick och lade mig var badrumsdörren stängd, i morse var den öppen. Det låg även en avokado på golvet i köket. Aaaah, vad säger ni nu då? Förklara det om ni kan! I natt sover jag hos Sanna, punkt slut.

Måste ju bara tycka att både studio- och rockmusikerna var underbart duktiga igår. Jag ska nog gifta mig med en.


Nä, dags för fika på Kåren?

Ceasar och jag.

Är bästa vänner. Ceasar som i salladen. Jag, Minna och Sanna åt den godaste ceasarsalladen i Pite-YO i dag, fast Minna tyckte att de hade för mycket dressing i. Och så åt hon inte upp sina krutonger. Varför åt du inte upp dina krutonger Minna? Sedan skulle jag gå på toa i Småstaden men lampan fungerade inte så jag fick kissa in the dark. När jag skulle tvätta händerna svär jag på att Svarta Madame tittade på mig genom spegeln. Trots att jag inte kallat på henne. Jag blev rädd och gick.

I kväll ska vi på rockmusikernas konsert på Kåren. Sist spelade de i studio B, och då tyckte jag synd om dem eftersom att publiken bestod av typ mig, Fia och tre till. Hoppas det kommer fler i kväll.

Fan. Nu har jag druckit för mycket mjölk igen. Det gåååååååååår inteeeee, det hååååller inteee! Men det är ju så gott. Fan.

Det kittlar i näsan.

Såå. Jag har köpt julmust och äppelpaj med vaniljsås och laddar hem Brokeback Mountain - kvällen är räddad.

Hem.

Ibland kommer det över mig. Allt. Då bara gråter jag. Det är skönt att gråta tills det inte finns några tårar kvar. Det är skönt att gråta mot Sannas axel. Det är skönt att veta att jag inte är ensam. Det är skönt att ringa hem till en vän och höra hennes röst och veta att allting blir bra.

Jag hade hur kul som helst i går. Jag, Linda och Marie spelade kort med grabbgänget hos Totte, drack vin och gick till Kalles. Drack öl och lyssnade på Elias som spelade gitarr. Jag bara njöt, allting var perfekt. Från ingenstans kom det över mig. Hemlängtan. Så att det gjorde ont. Jag saknar alla så mycket att det gör ont. Då vill jag bara hem. Det går inte att beskriva.

Jag gick hem till Sanna och somnade i hennes säng. Jag hatar att sova ensam. Jag sover jättedåligt när jag sover ensam. Jasmina ringde vid halv fyra men mobilen hade ramlat ned under sängen och jag kunde inte svara. Då blev jag jätteledsen igen. Sedan drömde jag att Jasmina låg under Sannas säng och ropade på mig. Usch, vilken jobbig natt.

Karl.

Vilken underbar dag. S och jag tog en promenad längs vattnet ned till stan. Systemade innan stängning. Mötte upp Sara och Elli på Krokodil och lyssnade på livemusik. Skänkte fyra kronor och femtio öre i hatten. Gick till ICA och Coop, handlade bakismat och köpte tuggummi ur tuggummiautomaten. Hem, snabb vila.

Nu är jag nyduschad och har precis hällt upp ett glas vin. Ska snart över och peppa Fia på en Kalles-kväll :) Jag lever fortfarande på gårdagen. Vilken kväll! Har ont i hela kroppen=lyckad fest.


And rock n' roll all night it is.

Vilken drömkväll! Helt underbart. Förförfest hos Elli och Sara, förfest hos Säni och sedan Masters of the Universe på Kåren. Jag har svinont i min nacke i dag efter headbanging. Klart grymmare rockfest än förra året. Vem råkade ta fel skinnjacka på Kåren i går?


Titta min skitsnygga tatuering! En sådan vill jag ha.

I kväll skulle vi ha myskväll med gott och Stjärnor på is, men jag är så himla sugen på Kalles :) Övertalade precis Sara att följa med.

Rock n' roll, aaaall niiight!

Vi kör på det. Rockfesten förra året var GRYM! Let's make this änny GRYMMARE!
Egentligen vill jag bara sova, men vad gör man inte? :) Och duu, alla ska dit!


Alla heter Glenn i Piteå.

Yo. Jag är aptrött. Vet inte riktigt vem jag är eller vad jag gör. Svamlar om att jag ska bli brandman och min vän håller med. "Du har nog en god chans." Känns som att jag varit i skolan i ett dygn typ, men det har jag ju verkligen inte. Bara uträttat ganska mycket och ganska så tråkiga saker. Sedan gick jag hem och lagade sojakorv med wookade grönsaker, fetaost och en hemmagjord vitlökssås.

Vad heter Holm i förnamn? Det står still i våra huvudet. Vi har verkligen tappat det. Vad heter Holm i förnamn? Har Holm ett förnamn? Eller heter han Holm? Holm. Hej, jag heter Holm. Nää.

Jag fick ett mycket otrevligt brev i brevlådan i dag. Vem är den skyldige? Det skulle jag gärna vilja veta.

Jag är döden.


Japp. Döden har sovit hos mig i natt. När jag vaknade låg Jack och Mr Big och flöt vid ytan, sida vid sida. Fattar inte. I går var de glada. I dag är de döda. Hur kan båda dött samma natt? Jag tror att Fishy Noname och Louie har mobbat dem till döds. Fiskar kan vara väldigt elaka.

Let's go to medieteori B.

Karl-L Ennart.

En skön dag i skolan, lite speedad, lite seg. Vi har fått feedback på våra redigeringsuppgifter och vi blev rätt sågade. Men hörrni, det var braaaaaa kritik :) Sedan har vi diskuterat och fört protokoll. Jag har lite ångest över att jag slog Alex jättehårt i huvudet med ett block, men ordet var speedad. Har även hämtat ut min röda vinterfjällräven i dag, superfin!

Nu ska jag faktiskt göra mig en kopp te och börja med hemtentan. Känns inte alltför tungt, peppar peppar...


Update 18:22: WOOOAHHH. Nu har jag gjort mer än hälften av hemtentan. Tänkte lägga av kl 18, men det går ingenting bra på TV och jag har ingen lust att ta mig ut ur min underbara lägenhet och jag är inte hungrig än heller, så jag har egentligen ingen anledning till att inte bli klar med tentan typ nu i kväll. Sooo, here we go Slem...

En liter mjölk och fullmåne?

Jag har inte sovit någonting i natt. Eller jo, jag somnade kanske fem gånger, mycket oroligt och kallsvettigt. Det måste varit fullmåne. Tror till och med att jag hörde en varg yla vid Grisberget. Vid halv fem gav jag upp, kokade en liter mjölk och lade mig i soffan och läste. Ganska så mysigt.

I går var jag och Sara ute och jagade radiotjänst Kiruna. Jag var dum och råkade öppna dörren hemma hos dem och där stod han, otrevlig och ung som stryk. Ofelia sprang ut i trapphuset, jag blev rädd för snubben och ropade på Elli. Allt blev en soppa och Sara blev arg och vi skulle ut och läxa upp honom, men då hade han åkt, med svansen mellan benen den lilla fegisen.

Säg mig.

Vilken klänning jag ska beställa:



Mycket viktigt!


Typ som vår.

Solen skiner, fåglarna kvittrar, humlorna surrar. Faktiskt. Om än väldigt segt och slött, men surrar gör de, de som överlevt. Jag ställde klockan på åtta och gick upp och pluggade. Därför är jag klar nu och har nästan hela dagen till godo. Tog en långpromenad och blev helt lyrisk av vädret (det är galet vad lite sol och värme kan göra). Kommer det ingen snö i år tro?











Drömtjejer.

Nu har tjejerna åkt hem. Sådan underbar myshelg. I gårkväll låg vi hemma på soffan, lagade lax och potatis, åt godis, drack te, pratade. I dag har vi hunnit med en liten sovmorgon, en promenad längs Norrstrand och lunch. Jag ville verkligen inte att de skulle åka! Och hallå, nu har jag haft besök två helger i rad, vem kommer nästa helg?



Friday.

Vaknade runt nio i morse, åt en mysfrukost, drack te, tjötade. Mötte upp Elli och Saras syster Klara och knatade ned på "byn". Minnisen joinade, vi tog en smoothie på Krokodil och shoppade lite. Haha, har fortfarande svårt att smälta att Camilla och Jossan är här :)

I kväll blir det tacos och Kalles!




Världens bästa överraskning!

Titta vilka som knackade på min dörr i kväll och som stannar till söndag! Fin besök: jajjeee!

Gissa vilka berga-bor detta är? Nu gör vi denna helg till den bästa i Pite-YO!


Älskar er.

Fiskarnas pesten.

Den nya fisken, den som inte fått något namn än, verkar ha drabbats av Fuckface-sjukan.

INFORMATION OM FUCKFACE-SJUKAN:

Symptom i ett tidigt stadie: Flyter upp till ytan. Kan dock simma väldigt bra. Den smittade ser ut att vara fullt frisk, men signalerna finns där. Pigg. God aptit.
Symptom under sjukdomens gång: Flyter upp till ytan. Sämre simkunskaper. Trött- och seghet. Den smittade orkar inte riktigt simma ned igen då han/hon flyter upp till ytan.
Symtom i ett sent stadie: Ligger och flyter uppe vid ytan. Inga simkunskaper. Dålig aptit. 
Den smittade avlider och sjunker ned till botten.

Viss forskning har utförts men det finns fortfarande ingen riktig förklaring till vem som drabbas av Fuckface-sjukan eller hur man drabbas av Fuckface-sjukan. Spekulationer ligger i för stort matintag eller för mycket luft i magen. Sjukdomens utgång kan skjutas upp.


Fuckface själv var sjuk i ungefär två månader innan han avled. Den nya fisken är ännu i det tidiga stadiet och jag tror att han kommer överleva. Han är för övrigt sjukt fin och söt så han får inte dö. Han kanske känner sig utanför, han är ju minst av alla fiskar.


Och Elli, nu kommer du genast hit och döper honom!

Sweet the rain's new fall.

Ny dag, nya tag - om jag orkar, nytt drag. Det regnar ute. Men det gör ingenting för jag har ett fint paraply. Har ingen aning om vad denna dag innebär. Samma som i går? I så fall är den väldigt onödig, men rolig.

Sofi Fahrman och Lennart Jähkel gästar Morronzoo och jag kommer missa Jähkel. Gaddamnit. Han är min idol.


Ha en underbar dag mina vänner!

Det är så tyst.

En tyst minut tycker jag. En lärare, Harry, har dött. Så tyst nu.



En minut.




Förutom det så har dagen varit lika rolig som alla andra dagar. Jag hade kunnat gå hem efter lunch, men sitter hellre i skolan än hemma. Det är mysigt.
I kväll ska vi på rockmusikernas konsert. Jag fick med mig Selmie och Fisen. Efter det ska jag hjälpa Sanna att packa tydligen. Hur jag ska kunna vara till någon hjälp har jag ingen aning om.



Dessa brills damp ned i min brevlåda i dag. Jag tycker att jag påminner om min farfar...
Vad tycker ni?


Balsam i sängen.

Och återigen - i dag har 168 pers läst min blogg men bara två kommentarer (tack Alex och ja, vi hade astrevligt på Kåren och du är faktiskt också alltid glad :) Tack Tessan och jo, jag tror ändå att det var du som var den fulla tjejen i "Färjan").

Kan man sova med balsam i håret? Det borde ju vara asbra, som en hårinpackning ungefär. Men det kanske blir för smetigt på kudden? Äsch, worth a try. Because I'm worth it. Det luktar gott i alla fall! Det blir ett bra avslut på min ta-hand-om-mig-själv-kväll. En Emme-kväll:
*Skummbad med tända ljus och mysmusik.
*Nagelvård - klippning, filning, nagelbandsmassage.
*Färgning av ögonfrans och ögonbryn. Eller inte ögonfrans, utan ögonfransar. Såklart.
Efter detta avnjuts en knäckemacka med ägg, keso och kaviar tillsammans med ett glas mjölk (som jag egentligen inte kan dricka men som jag dricker när jag har en Emme-kväll) framför Vänner. Det är himla fult att skriva långa meningar inom parantes. Jag vet att jag gör det ofta och jag gör det för att jag är svag för paranteser. Så så är det.

Rätt spår.

Alltså, jag bara undrar... Min blogg har ca 150 unika läsare varje dag. Hur kommer det sig att kommentarerna aldrig är mer än typ fem? Kom igen nu.

I dag har jag varit fågel och mina vänner har stört sig på att jag varit så glad. Himla taskigt tycker jag. Sedan pratade vi om det, både jag och Minna och jag och Sanna. Vi är alltid på bra humör. Vi har alltid roligt. Vi kan skratta tills vi dör. Om någon i gänget är lite depp vänder det snabbt. And I love it. Mina vänner hemma i Stockholm är ju precis likadana. Vi spårar. När jag tänker efter så har jag alltid umgåtts med sådana underbara människor, redan när jag började ettan och var sju år och lärde känna Emme och Mickis. Redan då spårades det.

Jag gick till skolan i morse för att reda ut för mig oklara saker och ting med Eva, typ valfria till våren. Hängde på redaktionen, spårade och hade roligt (där har vi det igen!), Eva var upptagen. Jag sket i det och sökte mina kurser i blindo, ingen aning om vilken modul de ligger på men det ska helt enkelt gå ihop. Det bidde:

Juridisk översiktskurs 1, 15 hp
Svenska på avancerad nivå, 15 hp
Svenska fördjupningskurs på mellannivå, 15 hp
Introduktion till instrument, 7,5 hp

Dock ska vi bara läsa en valfri i lp 3 och ingen alls i lp 4, men nu ska det jävlarannamma pluggas!

Köp den.

En måndag. En fin måndag. Började dagen med frukost på sängen och ett argt samtal till 3 som skickade mig vidare till Nordea som skickade mig vidare till någon annan snubbe... Ja, ni fattar... Tydligen ska mina pengar ploppa in på kontot i morgon, tack för den, men jag vill ändå inte ha någonting mer med 3 att göra! Efter frullen tog jag mig friheten att pilla ihop två nya armband. Riktigt fina om jag får säga det själv. En spattig Minna kom förbi med en hink och en mopp, Fisen joinade och vi åkte upp till Kåren för lite häng. Hämtade upp en seg Alex, åkte ned på stan och shoppade oss lyckliga. Jag är riktigt nöjd! Börjar tro att det kanske är en sjukdom det där. Att jag blir lycklig när jag shoppar. Typ ett missbruk. Men nä, jag är bara en människa som blir lycklig av att shoppa :) Vem blir inte det?

I kväll har Sän och jag suttit bänkade framför "What happens in Vegas" och kärat ned oss i Ashton och Cameron. Vilken underbar film. Polisen smög tydligen omkring på Ankars och skrämde upp studenter och Sän gick hem. Micke kom över, jag bjöd på saft, fruktsallad och kakor och vi såg "Cube". Vilken underbar film inte. Psykiskt nedbrytande. Jag mådde på riktigt riktigt dåligt, på riktigt. Då mår man dåligt. Början var bra, mitten var bra, slutet var sämst. Se inte den. Man mår dåligt, på riktigt. Typ äta sin hand-dåligt.

Fishy Noname och Louie har fått två kompisar, säg hej till Mr Big och den andra fisken som inte fått något namn än. Elli ska döpa den. Mr Big är han med vita slöjan :)

Wouldn't it be nice?

Världens grymmaste ansökan till Robinson 2009: CHECK!


Nice.
Eller vad säger ni?

En pingvin.


Hemma. Trött. Frusen - fortfarande. Stel i tårna. Hungrig. Törstig - på? Kramig. Krama mig! Febervarm. Feberkall. Feberfrossa. I dag hejade jag på Piteå när jag egentligen kommer från Vasalund. Snorig. Hostig. Huvudvärk. Vi tänker för mycket. Piteå vann.

Jag ska söka till Robinsson 2009.

Myshelgen.

Mam, pap och Daniel åkte i morse vid sju och fy vad tyst och tomt det blev med en gång. Jag grät en skvätt och lagade mig själv en brakfrulle a la te, bröd, ägg, melon och färskpressad juice. Kröp ned under täcket och tittade på Vänner. Somnade om. Tiden går så fort när man har besök. Känns som att de bara varit här i några timmar, ändå har vi hunnit med rätt mycket. I fredags när de anlänt gick vi ut och åt på Thai garden, yummiieeee! I går shoppade vi nödvändiga saker, gick på stan, fikade, satte upp hyllor och draperi, fikade igen, lagade drömmiddag hemma i lägenheten, myste framför TV:n. Har jag berättat att fiskarna är tillbaka? Louie och Fishy Noname bor nu hemma på Ankars igen, denna gång i ett stooort akvarium och ingen vidrig liten skål. De är jättelyckliga :)


I dag ska jag tydligen på fotboll, dock säger vädret att jag ska hålla mig inne. Men vi får se. Sedan ska jag ta arslet ur vagnen och skriva ett snyggt CV.

Sunday, bloody sunday.

Snö.

Hey folks, i morse snöade det! Inte mycket och ingenting som ligger kvar, men snö var det.

Övrigt är det jättemysigt att ha familjen här :)

Låtsasvåffeldagen.

Är det i dag. Sänlän och mitt Slem har haft våffelfrossa med jordgubbssylt (med mindre socker bara för att vi trodde att vi kunde vara lite nyttigare vilket vi i slutändan inte var), vaniljsås, chokladsås och Gud vet vad. Vi gör så jämt, äter för mycket våfflor. Men såhär: på paketen står det att en påse räcker till 6-8 våfflor. Hell no! Vi tar tre påsar och lägger i lite extra mjöl och vatten och då får vi en sex-sju stycken var. Och när det finns så många våfflor kan man ju inte slänga, utan måste äta upp alla. Det är en last vi har. För mycket våfflor.

I går upptäckte jag att 3 hade dragit min telefonräkning två gånger från mitt konto. Jag har alltså betalat en räkning på 1200 spänn den här månaden. Jag hatar 3. 3 är sämst och jag vill inte ha mer med dem att göra!
Annars har det varit skola i dag. Kårhäng, möte med Minna i luren, medieteori. En skön dag.

I kväll: Idol.
I morgon: Myshemmakväll med familjen! :)


Dumma godis.

Jag åt en sådan där hallon-lakrits-ashård-godis i går och bet av en kindtand. Jag fattade verkligen inte att det var tanden jag tuggade på, utan undrade varför det knastrade så satans mycket. Sedan kan jag inte låta bli att känna på den trasiga tanden med tungan, vilket känns mycket weird. Nu är det verkligen dags att boka tandläkarbesök. Här i Pite? Var finns tandläkaren? Ge mig tandställning! De har ett sådant där moggis-system där man blir uppringd efter typ fem timmar. Det gillar vi inte.

I dag har jag fått mycket gjort. Jag har fortsatt rensa min garderob, städat, skurat, dammat, tvättat, bytt lakan bla bla. Har fått ihop fyra stora påsar med sommarkläder och kläder jag inte använder som mamma och pappa ska köra hem till Sthlm på söndag (hela familjen kommer hit på fredag!!!). Nu ska jag dricka saft och ooj vilket intressant inlägg.

RSS 2.0