Nu kör vi vaaaa.

This is how we do it in Pite-YOOO nr 2:


Snor gånger två i dag.

I morse vaknade jag med en snorklump i halsen som var lika stor som ett ägg typ. JAG VILL INTE JAG VILL INTE JAG VILL INTE bli förkyld igen! Jag som äter mer frukt och grönsaker än Anna Skipper borde aldrig vara sjuk! Jag menar hallååååå, bara det att jag äter en hel citron till varje frukost!? Ska bara skita i detta och köra på som vanligt så går det nog över.

Jag och Fredrik gick ned på stan och jag skulle tydligen hjälpa honom att shoppa. Han hade hört ryktet om att man alltid kommer hem mycket fattigare när man shoppar med mig och att jag följer "Köp den"-mottot. Han blev nöjd. Själv köpte jag fyra målardukar, penslar och oljefärg och ett par snorgula jeans för hundra spänn :D INTE ILLA.

Nu verkar det som att jag ska öppna en cider och gå på inflyttningsfest. Jag hade mycket hellre varit i Sthlm nu. Men det är bara att gilla läget och äta brödet, som han sade, pojken.

Nattvarden.

Jag är överexalterad över mitt och Annikas nybakta bröd.

This is how we do it in Pite-yo. Och jag ser helt galen ut.

Partey i min lilltå.

På den nivån ligger humöret. Festhumöret. I lilltån.

Jag sitter här med kvällens bästa vän men jag är fan inte nöjd. Tänkte få dig att övertala mig om att vi ska stanna hemma och ta det lugnt tillsammans i kväll, men det ser inte ljust ut nu kan jag säga. Fast det vore behövligt och riktigt skönt.

I dag har vi löst femtiotusen juridiska problem och jag har beslutat mig för att skaffa en egen lagbok. Jag vill också kunna kladda och sätta viktig-lappar i min! Sedan har jag slumrat två timmar på en buss med "Vaggvisa för flyktbenägna" i öronen, alltså, den är helt magisk. Bästa sömnpillret någonsin (SPACEYLISIE, den borde du sjunga för Flarnet!). Den vill jag ha i gitarrläxa nästa vecka!


Anipet? Baka bröd i kväll? :)


Bye bye gäddhäng!

Seriöst. Jag orkar inte lyfta en muskel. Orkade inte ens med att smörja in mig med drömcreeeemen när jag duschat, då är det illa. Seriöst, mina armar skakar. Det går verkligen inte att hålla ett glas ens! SERIÖST, vilken bra jävla träning!

I morgon går min buss 07:00 och så tidigt har inte jag stigit ur sängen sedan i somras.

Nattinatti.

Visst känns det fint nu, Hurricane?

Jag känner mig... Nöjd, på något sätt. Tillfreds med typ allting i dag. Har ganska mycket att tänka på och ganska mycket att göra, men det stör mig liksom inte. Varför stressa? Vi har haft föreläsning med H.S och jag har tuggat tuggummi som smäller i munnen som jag fick i present av Sanna i morse :) Underskattat tuggummi, det var jätteroligt!

När jag tuggat färdigt fixade jag så att jag får låna hem en lagbok från skolans bibliotek varje fredag-måndag vilket är helt underbart för min ekonomi. Hittade dock en från 2008 (den jag lånar är från 2007 och saknar typ 50 sidor som antagligen kommer på tentan) på blocket för 500-lappen. Den skulle passa så bra i min bokhylla. Hmmmmm. Gick dessutom och hämtade ut våra företagspärmar i dag och blev jättegodkänd :)

Tugga tuggummi som smäller i munnen på Kåren.

Gaddamnit!

Ser ni två fel med min vecka? Ett stort och hemskt fel och ett lite mindre och oväsentligt, men ändå viktigt typ. Den som hittar felen vinner en hemlig present.



Vägg-i-vägg-Simon är på praktik och då dansar jag på väggarna. Det är en frihet att få lyssna på Hurricane Gilbert på högsta volym klockan nio på morgonen.  AAAAAAAAAAAAaahhhhhhhhhhh!

Men du sover ju...

Efter att jag suttit med näsan i Sveriges Rikes Lag i tre timmar, efter att jag gymmat med Sanna en timme, efter att jag släpat hem tre tunga matkassar från stan somnade jag lätt i badkaret. Speciellt då jag råkat sätta en mycket speciell och fin låt på repeat...

Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat
Du är värd mer än allt fåglarna samlat
Inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött

Sov lilla klumpeduns sov nu sött

Jag säger till alla jag känner om dig
Den här klumpedunsen vet mer än mig

Dom slänger silverpärlor till svin
Må dina dagar bli guld i ditt liv

Dagen vet vad som väntar dig
Att natten kommer och hämtar dig
Vägarna som du strövar på nu
Hmm... där stoppar ingen mur

Somna nu och spring till världens ände sov nu
Och må du springa länge

Somna nu och spring till världens ände, sov nu
Jag hoppas du springer länge...

Time flies.

Hur kan jag inte hunnit blogga de senaste dagarna? Vad i helvete har jag gjort med tiden? Herre min Je.

Jag har...

...pluggat tvättat tränat börjat en ny kurs tillämpad kommunikationsteori wuhuu men den verkar jätteintressant och nyttig tränat igen ätit ägg och makrill mmmm funderat och kanske tagit beslut jag vet inte riktigt än tränat bestämt mig för att köpa ett eller kanske två marsvin som ska heta Smith och Melvin om det blir ett så ska det nog heta bara Melvin det är vad jag har gjort i korta drag.

Nu ska jag upp till biblioteket och göra juridikuppgifterna till fredag. Kom och luncha med mig?

Annika och jag.

Harry Potter var båååååååååring. Jag gav upp.

I stället skrev jag en liten sång.

Melodi: Polly - Petter och jag.

Annika och jag, vi är goda vänner fastän mycket olika. Vi tycker om olika saker, Annika fick massage för att hon skulle koncentrera sig bättre när hon gick i sjuan, det fick inte jag. Annika är mörkblond, jag är ljusblond. Annika lyssnar på DJ Tiesto, det gör inte jag. Annika dricker Xider, jag dricker Kopparberg. Annika promenerar, jag cyklar. Men, en sak har vi nog gemensamt, midjehöga kjolar! 


Hej hej Harry!

Bakisdagens creme de la creme är att ligga nedbäddad i soffan under superfilten med ett paket Bixit och titta på alla avsnitt av Fredrik och Filips "Grattis världen". Det har jag helt missat! När gick detta på TV?

I går var en mycket trevlig kväll som ended up a bit weird. I morse, eller ja, efter tolv, mötte jag och Anipet upp Sanna och Crille på stan och tog en fika. Jag fick stilla mitt fingerkli och köpte ett par nya jeans (med hål i). ÄSheta. Sedan gick vi till ICA och jag och Anipet köpte presenter till oss alla. En liten bonus i vardagen sådär. Sanna och Crille blev mycket glada. När vi var klara körde vi omkring på Ankars i Crilles bil och spelade låtar med tutan. Fint fint, tyckte alla. Alla som är någonting vill säga. Madde tyckte det. En mycket skrattig och spårad dag. Som alltid.

I går hade Märy Harry Potter-marathon i Bahrain med sin kung. Jag har aldrig gett Harry någon chans, men det lät så himla mysigt så nu laddar jag hem diverse HP-filmer och ger mig in i en annan värld (?).


Trevlig kväll till alla mina älsklingar hemma som firar Jas, Cat och Emma i kväll! Usch, vad jag hade velat vara där.


Sanna kissar utanför Kåren.

And friday it is!

Ååh jag är så hungrig att det bara flyger spenat över hela datorn. Inte bra. Sade jag att jag har klickat hem en skitfin skinnportfölj/datorväska? Så slipper jag släpa omkring på det stora åbäket när jag bara ska upp till skolan. Den är dessutom perfekt att bara ha typ block i. Skolan blir roligare med en snygg väska, så det så.

I morse när klockan ringde ville kroppen liksom inte röra sig. Varje litet move smärtade som satan. Emme <3 body pump! Kör vi i morgon?

Dagen spenderades i Luleå där det var dags för JöKen. Haha, det var helt underbart. Kändes precis som första dagen i skolan. Typ hälften verkade vara helt nya och satt och såg ut som de skulle skita ner sig innan vi fick komma in. Jag fann en ny vän, Hanna, som aldrig kunde sluta prata. Okej, jag pratar också ganska mycket, men det här var extremt. Jag var helt mållös.  

Hela eftermiddagspasset om avtal upptäckte jag att jag redan läst i förra juridikkursen. Mina anteckningar såg exakt ut som de förra och läraren tog upp exakt samma exempel som sist. Slutade halv fem men smet fem minuter tidigare och hann med bussen :)

Såå, nu väntar jag bara på Annika så kan vi köra i gång. Det blir förfest hos Tina och på Kvarters och sedan Kåren.


Titta vad fin!

Lule-YO.

Det är galet att jag har bott här i ett och ett halvt år och aldrig besökt kärnan i hela systemet, the big L, the big T, the big U i Luleå. I dag åkte vi i alla fall dit, (efter min gitarrlektion som gick jättebra by the way, jag fick lära mig tre ackord och att jag måste klippa naglarna) jag, Minna, Sanna, Isa och Alex. Vi började med att fika. Ovanligt. Sedan letade vi upp det hus och den sal jag ska vara i på fredag. Minna visade till och med hur jag ska gå från bussen :) Nu känner jag mig med ens mycket säkrare, och det är Minnas förtjänst. När vi hittat det vi skulle hitta tog vi en titt på Kåren. Det var stort och fint, men kårhuset i Piteå är mycket charmigare! :)

På hemvägen handlade jag mat för 450 spänn. Det satt bra i kylskåpet. Jag trampade även i ett jättestort tuggummi.

Nu ska jag äta vårrullar, spela "Du ska inte tro det bli sommar" och sedan gå upp till Isa. Myspyskvällen hej!


CSN <3

Vad sägs om att CSN kom in på kontot redan i dag och vad sägs om att summan var 9.625 jävla spänn!? WUHUUUUU! I kväll måste jag alltså beställa böcker och handla mat. Det är hemskt vad mycket roliga saker man får göra för sina pengar.


GRATTIS världens bästa Jasmina! En sådan här kram ger jag dig just nu :)


As tears go by.

Så himla fint. Finns här för dig vet du ♥

Det slår mig att vi är så långt bort. Om någonting händer. Nu har tre av mina nära vänner fått ett sådant där samtal hemifrån och det hugger till lika mycket varje gång. Hemska tanke. Det är tur att vi har varandra :)



I morse blev det upp tidigt och en långfrukost med mitt S. Sedan pulsade vi i väg till skolan som de barn på frostmofjället som vi är. Kursstart. Hem en sväng för mat. Tillbaka. Möte med internationell medieproduktion. JAG OCH AMANDA SKA TILL UKRAINA I MAJ OCH SKRIVA SKRIVA SKRIVA! Fota lite också :) I väg med Isa och S till trainy, spinning och core, så himla skööönt. Pulsade hem själv som det barnet på frostmofjället jag är.

Nu tänkte jag krypa ned i sängen. I morgon börjar min gitarrkurs, och efter det ska Minna lära mig att hitta till rätt salar i uni i Luleå, som det vilsna barn jag är. Vi får med oss Isa, Sanna och Alex också. En liten utflykt kan man säga, fast utan pannkakor med sylt.

Roger. Fågeln alltså.

Det här med att man sitter naken i en bastu som är gemensam för damer och herrar. Det är lite roligt det. Träningen var mycket jobbigare i dag än i går. Konstigt, eftersom att jag mådde bakisskitäckligtilla i går. En snubbe bredvid mig luktade rumpa verkligen.

I dag var jag hos Eva och skulle fylla i ansökan om att få läsa 60 hp i lp 3 och 4. Hon frågade om jag verkligen kommer klara det och satte griller i mitt huvud. F u c k ! Nu vet jag verkligen inte hur jag ska göra i vår. Måste kanske välja bort någon kurs. Jag ska sova på saken.

Efter att hon satt griller i mitt huvud gick S och jag ned på stan och tog en fika på Nodo med Minna. Satt i fönstret och vinkade till alla som gick förbi. Det var en rolig stund. S hittade könshår i maten och fick en gratis kaffe och chokladbit. Sedan gick vi till Pitebo för att säga upp S lägenhet. Jag vet inte varför jag följde med, eftersom att jag verkligen inte stödjer det här med att hon lämnar Ankars. Men vad gör man inte för en vän? Hehe. När det var klart knatade vi hem till mig där jag hittade en så jävla snygg mössa i brevlådan som min drömpapi skickat upp. Tog på mig mössan, kröp ned under en filt och så somnade vi båda till Sällskapsresan.

I morgon har vi kursstart i Källor. Vi har börjat känna lite på en ganska så bra idé (hoppas jag).


JAG ÄR VERKLIGEN RÄDD PÅ RIKTIGT FÖR ATT CRILLE OCH SANNA SKA KOMMA OCH SKRÄMMA MIG! Fy fan, se nu hur ni har förstört! Jag vill gå i säng men jag vågar inte! Vissa borde man dra in veckopengen för... Eller i alla fall extranyckeln.


Sanna är dum.

Haha, jag måste berätta en helt galen sak. I natt efter festen hos Chrille gick jag, Annika och Fredrik hem till mig för att sova. Däckade. Vid typ tre-tiden vaknade vi av att Sanna och Chrille no 2 smugit sig in i min lägenhet och nu stod vid sängkanten och skrek "Un, dos, tres, CAPARAPARES!"  (ni vet från den äckliga filmen "Barnhemmet"). Sanna vet att det är de mest läskiga ord jag någonsin hört. Jag blev asförbannad! Jag menar herregud, man kan ju faktiskt bli rädd.

Eftersom att vi aldrig gick till Kalles så tjäääänade jag typ hundralappen. Vad ska jag köpa för den? Hm. Vin?

Jag shottade igår. Jag, som aldrig shottar. Sedan blev jag instängd i en garderob. Det var tur att jag hade min shott. Jag vet inte jag, men det borde börja ordna upp sig i kroppen nu. Vi ska ju träna vid fyra. Oj oj oj, hur ska detta gå?

Tetravin och middag direkt ur stekpannan.

Vinet är faktiskt trampat av Carl Jan himself. Den ni! Och middagen var god, tackar som frågar. Grönsakswook med fetaost. Deppigt värre att äta ur pannan, men det blir mindre disk så :)

I dag gjorde jag min andra vurpa 2009. Jag och Isa var ute på promenad och när vi kommit till Ankars föll jag pladdask och handlöst på rumpedunsen. Det var roligt tyckte Isa. Jag börjar tro att det är någonting fel med mina ben.

Har tvättat, städat, gjort nyttiga saker, kollat Snowroller med Fredrik och gjort en att-göra-lista inför måndag. Nu tycker jag att vi kör igång kvällen :)


Dröm-Jan och jag på middag.

Nu kör vi inte.

Nej, i kväll bojkottar jag fest. I stället tar jag min detox-drink och går över och kollar film med Anipet och Sandra. Men först spinning med Isa. En mycket bra ta-hand-om-mig-själv-fredag.

P.S Tullemannen finns! Och han gillar Ben & Jerrys. Herregud i himlen!

Därför får jag sova hela dagen.

Och så inleder jag 2009 med att slå mig fördärvad. I dag har jag ont, ont var ordet... Därför tänker jag inte ta mig upp ur sängen förrän i eftermiddag :) Dessutom visar min termometer -24 grader. Känns inte så lockande.


Stadsbo?

Redovisning numero 2 - CHECK!

Så nu är jag alltså klar med allting som har med juridik för producenter och medieproduktionsbolag att göra. Ledig till på tisdag då kursstarterna börjar. Pratade med juridik-Pär i dag efter redovisningarna och översiktskursen börjar tydligen redan nästa fredag. Har rätt mycket att fixa innan dess. Det känns bra att jag är stressad redan nu. Men det får faktiskt vänta till på måndag, för nu tar jag en välförtjänt helg :)

Efter lurren i dag gick Sän och jag ned på stan och tittade på en tvåa på Prästhusgatan. En helt okej tvåa som skulle innebära att jag sparar runt tusenlappen varje månad. Mitt inne i stan, gatan mellan Kalles och Storgatan typ, så innanför PDOL-området ( :-D ). Stor balkong. Helt okej stort badrum (utan badkar dock, vilket är ett riktigt minus). Sanna kan offra sig och låta mig få sovrummet. I så fall bygger vi en liten sovplats till henne i vardagsrummet.

Jag gillade faktiskt lägenheten. Eftersom både S och jag har endel grejer redan så skulle vi inte behöva köpa någonting nytt överhuvudtaget. Dock trivs jag ju som satan här på Ankars, och speciellt i min lägenhet jag har nu. Den är ju supermysig. Men det kanske är värt att flytta med tanke på den där extra tusenlappen till sparkontot..? Jag ska sova på saken och få lite feedback hemifrån :)


I kväll blir det långa passet och invigning av mina nya träningspants. Najs.

Assåååå seriöst!

Det är någon som spelar typ trumpet i någon av lägenheter vägg i vägg. Fy fan vad taskigt! Såhär missinassen, nästan morgonkvist. Dessutom är jag rädd. Jag och S har sett vampyrfilm. Dessutom nummer två har jag ont i kroppen och mår illa. Men jag är glad ändå :)

Plugghest.

Redovisning - CHECK!
Företagspärm inlämnad - CHECK!

Nu ska jag äntligen få sova. I kväll kör vi två pass, spinning och core. WOAAAAM!

P-yo!

Hej alla!
Nu är jag hemma i Piteå igen.
Här är det snö, bra väder och Sanna är lika snygg i håret som alltid.

Nu ska jag gå över till Sänlän och snatta middag. Vi ska träna på Korpen idag och svettas. Sanna är bäst, ingen protest!

Nisse.

Jag är jätteledsen för min all-around-tomte får inte plats i packningen :(


Piteå, Pite-YO, Paltland, Pite, P.

I morgon gäller det, smäller det, kör vi, dör vi inte. Jag är supertaggad! Examinationsvecka, here I come!

En vit och underbar helg har jag haft. Jobb, tvätt, tvätt & tvätt, middag hos mormor & morfar. I går var vi hemma hos Josp och såg "Barnhemmet", lika läskig som alltid. Alla skrek. Alla som är någonting vill säga. Madde skrek. Jag var mest rädd för Jospens pappa. Jospen flyttar på torsdag. Hon kommer trivas som tusan tror jag :) Jag ska åka och hälsa på henne i februari.

Nu måste jag packa, hej i svejsen!


P.S Jasmina var fin i sina glasögon.


Min första lista.

En rolig sak 1: I dag sprang jag in i Timbuktu. Jag såg inte honom, plötsligt bara var han i vägen. Tydligen sade jag inte ens förlåt. Han såg ledsen ut.

En rolig sak 2: Sanna och jag trängde oss före Kitty Jutbring i kön till kassan på H&M. Sanna köpte en hårspray...

En rolig sak 3: ...som hon behöver nu när hon har permantentat håret så fint.

En rolig sak 4: Min bror har kommit in på läkarlinjen i Umeå! :) Dock tror han att han ska tacka nej eftersom han vill resa i vår och inte känner sig redo till 100%. Bra val tant, bra val.

En rolig sak 5: Jag bad mamma och pappa att berätta det roligaste de någonsin hört. Här kommer resultatet.
Pappa: "Jag kan en som är skitkul! En liten isbjörnsunge sprang till sin mamma..." och så fortsatte han men sedan minns jag inte mer.

En tråkig sak: När man nyser brukar någon alltid säga "prosit", svarar man "tack" då, så dör en tomtenisse. Tänk på det nästa gång ni nyser.

Pluggdag.

Det här med att jag och Sänilän sitter vid det största fönstret i hela Stockholm och pluggar företagsekonomi, DET är inte så bra alla gånger. Nu ska jag äta en JÄ-TTEgod tonfiskmacka.



BIG NO NO.

I morgon ska jag möta Sänilän vid T-centan. Vi ska sätta oss i kulturhuset och gnugga våra pluggmuskler. Jag är inte alls supertaggad, inte alls. Jag vill bara tjöta. För Herre min Je, vi har bara pratat i telefon en endaste gång under lovet. EN GÅNG. Vi som typ bor med varandra 24/7 i vanliga fall. I vardagen. Vill jag tillbaka till vardagen? Som det känns just nu: BIG NO NO (det skulle vara för att få bo med Sänilän igen då)... Och kanske för att få träffa alla andra underbara Pitebor. Och för den friska norrlandsluften. Och liiiitelitepyttegrann är jag faktiskt förväntansfull över att börja de nya kurserna. Speciellt juridiken i Luleå. Men bara lite, och det erkänner jag bara under täcket i garderoben ;) För där är jag så ofta. I garderoben alltså, inte Luleå.

Annars har jag varit bakis. Umgåtts med mina underbara älskade. Teglat. Dansat gärnet. Jobbat, igår 7-17. D-Fanny hittade en fisk på golvet i personalrummet, då dog jag av skratt och var tvungen att gå hem. Hämtade förfriskade vuxna (jag kan faktiskt säga så då jag ännu anser mig själv vara icke-vuxen, mamma säger faktiskt att jag fortfarande är hennes lilla flicka) efter en dygnskryssning.

I dag har jag sagt hejdå till världens bästa Camilla eftersom att hon och Emil drar till Guadeloupe i morgon. Hemskt att säga hejdå, jag blir mer och mer blödig för varje gång. Men lite glad är jag, eftersom att de lovade att sola lite åt mig och köpa med sig en present hem :)


Bye byee C, ses i Umeå! :)

Stad i världen.

Jag älskar Stockholm och alla de mina här och jag är inte ett dugg sugen på att åka tillbaka till Piteå om en vecka. Inte ett jävla dugg! :D

Nu har jag jobbat två dagar i sträck och oj oj oj vad tung jag är i kroppen. Satan, vad ovan jag är. Men skit i det, för nu är det fest och jag är mer taggad än "puuumpa på farbror Melker!" Skit i skavsår och blåmärken! Skit i den svårt brännskadade tummen! Skit i allt vad studentekonomin innebär! Slemmis kommer nu och vi åker till resten hos Havspojken.

Det nya 2009.

GOTT NYTT ÅR! :D

Först åt vi god mat som Fanny lagat. Sedan drack vi.





Sedan sjöng vi Singstar. Och drack mer.




Sedan blev vi lite sentimentala.


Sedan åkte vi buss till Kicka. Från Kicka finns inga bilder.



Sedan var klockan plötsligt sex, den första januari 2009, och det var morgon.



Jag sov med allt smink och tydligen en satans massa hårspray. Vet inte vad ni tycker, men jag känner i alla fall att det här med att sova utan att ta bort sminket är soooo last year!

I dag har jag hängt med Cäm och Havspojken hos Havspojken. Har tryckt en pizza och sovit i pojkens underbara säng. Jag är väldigt svag i dag.

RSS 2.0