I dag är dagen...

...då nollor blir till ettor. I dag är dagen då phösare blir... ja... sängphösare? Vanliga människor. Snälla människor.

I kväll är det Kick Off och då smäller det. Men innan dess ska vi pusha nollorna in i det sista. De ska fan gråta, spy och ångra allt vad nolle-p innebär.

Over and out.


Studentfest och Fråga Olle.

Känner att det blir alldeles för lite bloggande under nolle-p.

Aah, kvällen efter hockeyturneringen var det dags för studentfesten vilken ägde rum här på Ankars i ett "studenthem". Studenthemmet blev Carls, Andys och en till lägenhet på 79:an. Jag förfestade överallt, sprang runt mellan mina nollors förfest hos Isa i klassen, phösarförfesten hos Säni, Carls lägenhet och Saras och Ellis lägenhet. Haha, det är så en förfest är som bäst :) Vid 21 började studentfesten och hela 79:ans loftgång smockades med nollor och phösare. Asgrymt! Tyvärr kom störningsjouren och vi fick köra ned alla nollor till Kvarters i stället. Jag (otippat, ej) och generalen dansade till gryningen då det bara var vi och fyra-fem nollor kvar. Gick hem, däckade, utan en tanke på att ställa klockan.

Vaknade kvart i sju av att Miles spelade trumpet vid Kvarters och kom på, shiiiit, vi ska ju ha morgongympa NU! Älskling stod och bankade på min dörr och jag drog snabbt på mig kläder och vi sprang runt på Ankars och väckte alla nollor med visselpipor och dörrbankning. Då hade de flesta bara sovit två timmar. Haha, dock var de överraskande pigga.

Sedan bjöd Kåren på frukost och jag hade passet i phösarcentralen hela dagen. Vi var överbemannade och jag tog mig en tupplur bakom solglasögonen. När jag vaknade igen var jag hur jävla bakis som helst. Jag kunde inte röra mig, inte prata, inte tänka, inte sova. Jag ville verkligen att någon skulle hugga av mig mitt huvud. Vid två-tiden var jag nära att ge upp, när Riklund ringde och bad mig introducera en ny nolla. HAHA, vilket skämt. Jag luktade rutten spya men fixade ändå en halvtimme. Efteråt fick jag tillåtelse att bege mig hemåt, såg en film med Sän i sängen, sov en timma.

Klockan fem var det dags för "Fråga Olle", och jaa, det var riktiga Olle Waller från TV-programmet "Fråga Olle". Vi hade haft en fråge-låda uppe hela dagen och man fick ställa vilken fråga man ville. "Hej Olle! Jag är en siamesisk trilling och nu har jag fått ett könshår. Vems är det?"
(Camilla, jag och Säni frågade om tjejer kan ha flensost. Det kan vi tydligen.)
Det roligaste av allt var att Säni och Fia var tvungna att sitta och översätta allt som sades för utbytesstudenterna. Hahaha.
Efteråt var det picknick och brännboll, men jag pallade inte utan gick hem.


Det är lite sjukt det här egentligen. Den här leken. Att nollorna avgudar oss så pass mycket som de faktiskt gör. Våra ord är deras lag. Jag har jättemycket att berätta sedan när allt det här är över. Massa bilder att lägga upp :)


Saknar er, alla vänner där hemma!

Dreamy.

Ja herre min je. Jag har nog aldrig varit såhär trött som jag är i dag.

Fredag: Röda festen. Phösarförfest hos mig, sedan klassförfest hos Jonny. Alla var skitsnygga. Nollorna fick i uppgift att skriva om texten till en låt som skulle handla om klassens phösare. Mina nollor vann! Haha, de skrev verkligen världens bästa låt och hyllade oss som aldrig förr. Det är ju så att man blir stolt ;) Det sjöngs kampsånger och hyllningslåtar till general Patsy. Oohh gadamnit vad kul!


Jag och Löwet.


TV-prod.


Duktig musik-nolla.

Lördag: Pite Havsbad. Jag låg som en död säl i det heta bubblet, resten av phösarna likaså. Självklart var piskan med i vattnet och glajjorna på, även i bastun. Vissa nollor vågade sig faktiskt till att joina oss i bubblorna, vilket var trevligt. Kvällen After beach, förfest hos mig - igen. Tredje kvällen, drömförfester. Men detta var fan den roligaste kvällen ever. Vi gav våra journalister ett uppdrag för kvällen: de skulle beskriva oss phösare så gott de kunde. Måste säga att de prickade in mig rätt bra. Bästa var "Slemmets drömresa går till Ayia Napa... Igen!" 

Alla var övertaggade men drack ändå varannan vatten och höll sig sådär någorlunda. Vi phösare stod på scen, röjde som tusan, medan nollorna stod nedanför och avgudade oss. Ibland lade vi oss ned på luftmadrasserna under ett parasoll med en öl och bara njöt :)


Nästan alla.


Nolla.


Kötte-Barbie Fredriksson med sina nachos.

 
Jag och Billie piskar.



Söndag: Nykter dag. Vi låg på filtar utanför Sara och Ellis lägenhet och lyssnade på musik (världens bästa Sara och Elli som förövrigt kom och överraskade mig för ett par dagar sedan, hade ingen aning om att de var uppe. De har förlovat sig och vi är bjudna på förlovningsfest på lördag!). På kvällen stod vi journalistphösare för underhållningen a la filmkväll. Vi byggde upp Kåren till mys-Kåren och köpte femtioelva påsar chips. I sex timmar fick nollorna ligga i sofforna och kolla film. Jag försedde mig med ett antal koppar te och kröp ned mellan designarna med Lenin längst fram. Trots bra filmer somnade jag väl en femton gånger. Klockan ett var jag, Älskling och Holmie färdiga med städningen och jag gick hem och skedade med Säni.


I kväll är det hockeyturnering och öl för den som orkar. Alla är sjuka, jag har ingen röst och jag hostar som ett as. Typ som rökhosta, utan rök. Jag längtar till Kickoffen, för den festen kommer bli GRYM. Samtidigt vill jag ju inte att detta ska ta slut...

Nu: tvätt.

Röd fest.

I går var det röd fest och lätt den mest lyckade kvällen hittills. Äntligen har vi fått lite pli på nollorna. Min klass vann självklart kvällens uppdrag, att skriva en låt till sina phösare, alltså mig, Holmie och Älskling. Sedan blev det dans, dans, dans. Fan vad underbart detta är!



I dag blir det Pite havsbad och sedan after beach.

Nu jävlar ska vi leka.

Här är nästan hela klassen. Nollorna. The big losers. Dom var duktiga igår. Skrev låtar och kom på danser. Fick utmärkelse för "bästa förfesten" typ. Det är najs :) Sedan stod de på scen på mellanstadiediscot. Det är värst vad nollorna är flitiga i år.




NU KÖR VI!

Är hemma för en snabb lunch mitt i första dagen av NOLLE-P. Haha, så jäääävla klockren morgon. Älskling körde en liten kupp i aulan när vi ropade upp vår klass och jag höll på att dö. Nästan så att jag sabbade allt, men jag höll minen och bet mig i läppen. Får berätta sen. Nu ska vi tillbaka upp till skolan och hjälpa nollorna med registrering och passerkort and so on. Jag och TV-phösarna ska även låna megafoner på Service som vi kan skrika i.

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeiiiiiiii

Att bråka om hur man går.


Gaaaaah. I går skulle vi träffas allihopa i aulan, bestämma hur vår entré ska se ut och vilken musik vi ska tåga in till, vilket slutade i kaos. Det kastades ägg och slängdes glas, det skreks avskyvärda ord (som jag inte ens vågar skriva här). Phösarna var less på överphösarna och dito. Nä. Riktigt så var det väl inte. Men kaos blev det. 

Till slut satt allting. Vi fick gå hem. Eftersom att alla är så jävla lata tog Sanna och jag på oss ansvaret att städa upp i Kvarters från dagen innan (förstår inte att folk inte plockar upp efter sig). Sedan kunde jag omöjligt sova.

Nu ska vi upp till skolan och fixa alla nollebrickor. Sedan ska vi tydligen öva på gången igen.

PUSS

Vilodag.


I dag regnar det. Fy vad det regnar. Jag gick upp vid halv tio i morse för barutbildning på Kåren. Cyklade dit med paraply, ändå blev jag dyngsur. När jag cyklade hem orkade jag inte med paraplyhelvetet längre, och blev mer än dyng. Där kan vi snacka om slickat hår. Nu har vi ingenting på schemat förrän klockan sex i eftermiddag, så jag tänker krypa ned under mitt duntäcke och titta på OS. Borde egentligen gå på systemet, men det regnar ju alldeles för mycket. Får hinna med det i morgon i stället.


Tror ni att det här funkar?
Eller är lapparna för lätta att pilla bort?



Cape: check!

I morse cyklade vi till ÖB och införskaffade sprayfärg, piskor, diverse dekorationssmycken, visselpipor. Allting tog typ hela dagen, men se vilket vackert resultat:






Min lilla phösargrupp består av Älskling, Holmie och Drömslemmet. Det kommer bli hur underbart som helst!

Från och med i morgon blir bloggen hemlig. Ni måste ju läsa hur nolle-p ter sig, så skriv upp! ;)
Användarnamn: emmelie
Lösen: barbro

PUSS

Tre dagar kvar...

Det är najs att det sägs att sommaren äntligen har kommit till Piteå. Där sommaren är, är jag ;)

I går var en underbar dag. Jag, Sanna och Minna cyklade ner till marknaden i Badhusparken. Sedan blev det en tur till vattnet där det var något slags galej. Kvällen bjöd på en get-together med alla phösare, ett kort möte och sedan lek och fest. Jag och Sanna gick dock hem tidigt, vi spar oss till nolle :) Christer följde med oss hem och lagade drömnattamaten. Mätt och däck. Vaknade vid fyra-tiden av att S puttat ut mig till dödskanten av sängen, och så fortsatte hon hela natten. Stackars Patrik! :)

Piteå är riktigt fint på sommaren!









No losers.

Jag måste tydligen lösenordsskydda min blogg nu två veckor, så att inga små äckliga nollor kan snoka. Jag är ju inte den som är den, så here we go:

Användarnamn: emmelie
Lösen: barbro

Skriv upp det!

:´(


Jag finner inga ord.

Jo. Tre.

Jag älskar er!

Mina vänner är de bästa som finns!


I kväll tog jag en sväng förbi Oxenstierna i alla fall. Sofie hade hejdå-middag och för några vankades det utgång. Jag tänkte att jag skulle säga hejdå till de jag vet att jag inte hinner träffa i morgon. Men jag vill fan inte säga hejdå. Jag vill inte åka! Jag har så underbart roligt här hemma och jag vill inte lämna er.

Det är himlans svårt för mig att säga hejdå. Jag vill undvika det så länge det går. Skickade ett SMS till Sanna och bad henne peppa mig till Piteå. Hon svarade att förr eller senare kommer alla mina vänner lämna den stad vi växt upp i tillsammans, och GUUUD vad sorligt det lät.

Jag tror inte att man kan hitta ett bättre kompisgäng än det vi har. Vi är hur många som helst och vi gör sååå mycket roligt tillsammans. Verkligen, det finns inget bättre gäng!

Jag undrar om man kan hålla ihop hela livet? Det tycker jag att vi ska göra. Jag kan inte tänka mig annat. Ska vi?


12 augusti.

Nu är det bara tre dagar kvar här hemma. Fan också, fast ändå inte. Det har varit världens underbaraste sommar. Tog slut alldeles för snabbt bara. Nästa sommar tänker jag nog inte jobba någonting så att jag hinner med allting jag vill göra.

I gårkväll sades det hejdå till Tessan som flyttar till Linköping i morgon. Vi satt hemma hos Lullu och pratade, kvällens samtalsämne blev såklart plugg och vad man ska göra med sitt liv. Jises.

I morse (i morse! Måste ställa tillbaka dygnet.) åkte jag och Fäni in till stan. Jag köpte ett snyggt linne från Monki och en marinblå oversize tröja från underbara topshop. Himla nöjd alltså. Jag skulle kunna handla alla mina kläder där. Helt underbart!

I kväll blir det thaimat med Josp, Camilla, Fanny och Lullu. MMMMMMMMM!

Och i morgon kommer min älskade Sanna hit till Skärgårdsstad. Vi ska äta lunch och hon ska få umgås lite med min familj. Vi ska även ta en sväng förbi Camillas jobb så att de två får träffas :)

Fuck you CSN!

Markus Krunegård - ladda hem!

Jag ägnade ett par timmar i förmiddags åt att fixa mitt studielån. Enligt CSN var inte mina "studieresultat tillräckliga för att jag ska beviljas lån". What? Totalt har jag skrapat ihop 60.0 högskolepoäng under det gångna året vilket räcker gått och väl. Så fuck you CSN. Jag ringer upp dem men det är tydligen helt blankt under mitt namn från LTU. En vresig dam säger att det antagligen är skolan som inte rapporterat mina poäng. Jag ringer upp världens gulligaste Eva Riklund och de har visst rapporterat mina poäng för varje kurs och hon blir arg på CSN. Hon ringer själv upp dem och nu ska allting vara ordnat, skönt. Men ändå, det störde mig i mitt vardagslunk.

Annars så kom mamma och pappa hem i dag :)


50 spänn för din poncho!

Vilken underbar jävla drömkväll! Den som inte var på Winnerbäck borde vara ledsen. Efter några svepta cider kom vi in till Zinken runt halv sju, regnet öste nästan men det gjorde ingenting eftersom att vi gjorde fin mössa av systemetkasse. Inga jävla ponchosar här inte!


Jag är glad.

Hängde lite i öl- och vintälten. Förbanden var great, speciellt världens bästa Miss Li. Dock körde hon inte Miss Li - Miss Li. Vilken miss, Miss Li. Badam...PSCH!



Eftersom att vi är så himla bra fick vi, trots vår sena ankomst, stå innanför första staketet. Alltså allra närmast scen. Skare va så skare, eller hur? Jag och Fäni röjde och grät och skrattade och kramades och oj oj oj. Han spelade verkligen bara BRA låtar, tippade låtar.



Visst är hans tatuering skitfin? Jag vill lätt ha en sådan. Gå omkring och se ut som en sjöbuse. Sedan vill jag lära mig att spela fiol också.

Efter konserten liftade vi med Daniel och Nicole hem till Fanny och Micke, svepte ett glas vin och gick sedan på fest hos lill-Pinto typ. Haha, årets sjukaste fest. Hur mycket folk som helst, hur mycket dricka som helst, hur många vänner som helst. En riktigt lyckad kväll! Tack Fanny för övertalningen :)


En kväll och fyra dagar kvar i Stockholm. Jag kommer gråta på torsdag.

Lasse.


OJ vad duktig jag var i dag. Jobb 8-12, mihhii.

Ändrade planer i kväll, istället för kräftskiva hos Jonte följer jag med Cat, Jas, Fäni och Micke på Winnerbäck! Sedan hemmafest.


Miss you Pite-yo.

Tegan & Sarah - Where Does the Good Go

Så har man inte intagit alkohol sedan veckan på Gotland och jag har precis övertalat Tessan att vi ska dela på två litres wine, najs najs. Och i morgon tog jag en extra tid på jobbet för att vara snäll. De får faktiskt ta att jag är bakis.

Ultimata NolleP-brillor, ellervaaaä?



Söt-Camilla och jag i stan.

MARIAAAAAAAA, kom hem nu!


Höst?

Det har varit drömskönt att vara ute och segla ett tag. Har njutit som tusan. Det är bland det bästa som finns, när det är bra väder vill säga. Och det har det verkligen varit :) Jag har mest legat och degat, solat en massa, läst, läst, läst. Hettan var extrem och när det var vindstilla och seglen inte ville med hängde jag i ett rep bakom båten. Redan efter ett par dagar kom algerna och förstörde men det var aldrig så illa att vi inte kunde bada. Kort och gott, underbara dagar.



I lördags kom vi till Nynäs och gick ett tag på "stan". Jag hittade en skitfin beige skinnväska på second hand och Nicole och jag köpte upp oss på skitfina pärlor för 50%. Jättebilligt!

I går var jag som sagt hos min kära Emme en stund för te. Hämtade fiskarna som hon varit så gullig att vattna nu när jag varit borta. Vid elva i gårkväll slog jag, bror, Nicole oss ned framför Blair Witch Project, haha, sämst film, men så jävla läskig. Jag somnade inte förrän halv fem.

I morgon blir det storstaden med Camilla.


Titta så fint det blev! En hel palett med pärlor för 40-lappen.


Hemma!

Efter tolv dagar på sjön. Jag, Daniel och Nicole tog bussen från Nynäshamn i förmiddags och kom hem vid två. Sedan har vi bara fyllt upp kyl och frys. Nu ska jag till Emme och dricka te. Skriver mer i kväll!

RSS 2.0