Den underbara saken.

Vill ni veta en underbar sak? Jag har inte varit ett dugg taggad inför nyårsafton, fram till i dag. Och vad är det, om inte perfekt? :)

I går var vi inne i Täby och jag blev på stört dåligt humör då exemplaret av sista drömklänningen köptes bakom ryggen på mig. Camilla och Fanny åkte och handlade mat till i kväll och jag och Slemmis no 2 gick omkring och var arga. Kvällen spenderades hos Havspojken med Cäm, Tess och Idahoe där vi gick igenom våra gamla dagböcker från Bulgarien och Zacke. Så jävla roligt!
I dag har jag redan hunnit med endel; handlat det sista på Systemet, hämtat ut mina p-piller i sista sekunden (som för övrigt kostar 250 spänn/fyra kartor i Stockholm, och endast 125/fyra kartor i Piteå, helt jävla sjukt irriterande), tvättat bilen, dansat i bilen, lärt pappa do-I-look-like-I-sell-drugs-dansen i bilen, haft roligt i bilen.


Nu ska jag fixa och dona.

Varför luktar du så äckligt?

HAHA. Ni vill inte veta vad jag har gjort i fyra timmar nu. Ni vill verkligen inte veta. Så fråga inte!

Jag och mamma har suttit bänkade framför gamla avsnitt av Paradise Hotel. Vi har sett typ tio avsnitt! TIO! Och det värsta (men det är inte det allra värsta, det kommer längre ned) är att vi verkligen har tittat aktivt. Vi har följt alla konspirationer och bråk med stoooort intresse och engagemang. Vi har hatat Olinda och vi har älskat Lina. Har vi varit tvungna att gå på toa eller hämta ett äpple har vi kutat som tusan. Men det värsta, det allra värsta, är att dessa avsnitt var inspelade från helgen.


Toalettkoppen Olinda, stryk skulle hon ha!

Att pre-shoppa.

Jag har fått jobbtider på Favvie, underbara Favvie. Spikat lördag, måndag och nästa fredag. Ska flirta till mig lite fler tider, om det går. Känns bra det här. Bara synd att jag inte hinner åka och hälsa på världens bästa Säni. Men det kommer fler tillfällen :)

I dag har jag varit i Täby med min kära mor och provat på pre-shopping. Typ som eye-shopping, med skillnaden att det ögat hittar får shoppas, fast en annan dag. I dag var den andra dagen i morgon. Då ska jag in igen med Fanny, Camilla och Slemmis no 2 och shoppa det jag hittade under pre-shoppingen. Det är tur att jag är så tät och att pappa betalar.

I morgon ska vi även handla mat och dryck inför nyårsafton. Planera och planera. Det är vår grej det.


I DON'T KNOW.

Jag är rolig. Och velig. Det vet ni väl? Man blir antagligen ganska trött på mig när jag velar. I dag har jag typ bara velat.

Först kunde jag inte bestämma mig för vilken kurs för våren som jag skulle tacka nej till. Är tvungen att välja bort en av 15-poängskurserna. Jag frågade mamma vad hon tyckte. Jag frågade pappa vad han tyckte. Till slut bestämde jag mig. Sedan ångrade jag mig. Sedan pratade jag med Sanna och frågade vad hon tyckte. Hon skrattade. Sedan, efter typ tre timmar, bestämde jag mig. Det är mitt slutgiltiga svar. Tror jag.

Sedan lade jag upp tre jackor och en tröja på tradera. Bestämde ett lägsta pris som var reko. Ångrade mig sedan och höjde priset. Det var ju finfina grejer det här. Nu i kväll gick jag in och tittade på mina annonser. Jag var ju ganska snygg i dessa jackor, insåg jag. Ångrade att jag lagt upp annanserna och skulle precis till att ta bort dem, när jag ångrade mig igen. Visst vill jag hellre ha en svart skinnjacka än två bruna?



Jag vet inte! Jag vet ingenting! Jag blir sååå trött. Kan ingen annan bestämma åt mig!?



REA is the shit!

Jag är helt däck, väck, säck blää. Mellandagsrean två dagar i rad, aha aha, och ännu är jag ej klar! I går var jag och Emme inne i stan till typ halv sex och i dag var jag inne igen med familjen och Nicole. Jag tycker att det är helt underbart, men det gör inte mina fötter. Jag var dum och tänkte gå in ett par nya skor som jag fick i julklapp. Höga som gatan. Blåsor, blod och kramp. Men huvudsaken är att man är snygg, som hon sade, kärringen.

Vad passar bättre efter två sådana dagar än en kväll i Michaelas soffa med god mat, gott sällskap och en bra film?

Spårad.

Var tog mina söta vänner vägen igår? Ingen som vet, ingen som vet. Ni skulle se min klubba, den är enorm. Den går inte ens in munnen. Men den är god. Kan man äta en klubba till frukost om den är stor? Jag menar, räcker det?

Men kvällen då. Helt lovely hemma hos C & E. Mycket människor. Min mobil sov där i natt och det ger mig viss panik. Tänk om någon viktig vill ha tag på mig!? Sedan Tegel och det var spårat, spårat, spårat. Aldrig mer Tegel på juldagen. Man kunde inte röra sig, trots att de öppnat upp centrum. Vi dansade litegrann, tappade bort varandra. Jag hängde med gänget i "vipen". Till slut ville jag hem. En jättesnäll grabb lånade ut sin mobil typ fem gånger. Han stod med mig tills min drömskjuts kom. Det finns snälla människor kvar i världen!

Sedan vet jag inte riktigt hur det gick till, men jag tror att jag övertalade en norrlänning att komma till Stockholm. Hoppas!



I dag blir det storstaden med Emme nr 2!


Dan efter dopp i grytan-dan.

Juldagen. Kanske den dagen man gör minst på hela året. Vid elva var hela familjen uppe. Vi har under dessa timmar hunnit äta en frukost, en lunch, ett mellanmål och hunnit se två sällskapsresor. Tanken är att hela boxen ska avverkas. Det kommer bli en stressig dag det här, och jag som inte ens bytt om från pyjamas...

Julafton var hur mysig som helst. Mormor och morfar kom hit som vanligt, vi åt mat, myste, öppnade drömjulklapparna och läste ur Bibeln. Nej, vi läste inte ur Bibeln, men nästa år ska vi införa det som ny tradition.

Nu ser jag fram emot kvällen. TEGEL! Jasmina ska vara snyggast på stället har jag hört. Så jag får väl nöja mig med en andra plats. Kanske delad med Camilla, eftersom att vi ska matcha varandra i kväll. Det är min idé, hon tycker att det är löjligt, jag tycker att det är sött. Svart och chockrosa. Ahhaaaa, aha.

Snyggast på stället:


Näst snyggast på stället:


Wallroths To-do-the-day-before-christmas-list:

* Äta middag i omgångarCHECK!

* Bråka om huruvida stjärnan ska upp sist eller först i granen - inte detta år, sorry mam och pap, men så töntiga är inte era barn!  

* Få vissa familjemedlemmar att känna sig som skräp i byxfickan genom att meddela att man glömt köpa julklapp till denne - CHECK!

* Klä granen, antingen stilfullt (typ endast i silver och blått eller endast guld och rött) eller färgglatt (alla färger som finns) - CHECK!

* Beklaga sig över att det "minnsann var fler julklappar förra året" - CHECK!

Benämna alla de överflödiga herrarna vid krubban som typ Jesus svartsjuka bror Habib eller fåraherdens pimp Ali - CHECK!

* Äta en knäckemacka med den nyss färdiga skinkan - CHECK (för pappa)! Jag håller på att bara äta kött en gång om året, den 24:e december, och väntar till i morgon.

* Uppesittarkväll med SVT (tydligen någonting nytt här i huset) - CHECK!

* Fråga pap när Nisse behagar komma i natt - CHECK!


Och nu, mina kära vänner, är det julafton :)




Morgonstund.

Jag har haft en sådan där mysig morgon som bara har typ en gång om året. Vaknade när sista man i familjen åkte till jobbet, gick upp och lagade risgrynsgröt. Slog in julklappar till tant Gräddelin och mam & pap. Finfint serru. Nu väntar jag bara på att drömbilen ska komma hem så att jag kan få hälsa på Fäni och Favvie :)

Min jul ska vara kul.
Min jul, får inte vara ful.
Som påsken den är gul,
ska min jul vara kul.
Och snön ska vara vit.
Om den är gul,
har någon pinkat på den.
Kanske en hund.

Stockholmspuls.

Är det så att det redan är i morgon CSN-bidrag och lån och bostadsbidrag och Gud vet vad trillar in på kontot? För i så fall bär det ju självklart av till Täby för sista-minuten-klappar-till-mig-själv. Det vore ju underbart!

I dag fick jag en smak av julstressen i storstaden. Fast så farligt tyckte jag nog inte att det var. Kanske för att jag redan hade alla klappar klara. Jag gillar stressen och pulsen. Storstadspulsen. Att ha mycket folk omkring mig.

Fick en dag med raringarna Sandra, Fanny och Mickan. Vi fikade och knallade omkring. Mötte upp Isa en stund också. Känns lite underligt sådär, att möta upp P-people i Stockholm. Underligt, men underbart.
Gaaah, vad jag njuter av varje sekund!


Raringar.


Vad sägs om kåt, glad och tacksam!?

Vilken satans drömfest det var igår! Vi började med middag hos Tessan med 87-gänget. Jag fick träffa nästan alla mina tjejer. Vi var tjugofem tjejer och fem grabbar hemma hos Sanna, helt underbart. Havs-P hällde rödvin över hela min rygg och på mina vita jeans, sedan gick jag med salt i ansiktet hela kvällen. Jasmo can tell. Och äntligen fick jag tegla... :)

Jag har världens bästa vänner! Ni förstår inte hur lycklig jag är över er. Vi är ett helt underbart gäng! ♥


Kvällens minus:
Jag har tappatbort mammas busskort! :(

I hemmets trygga vrå.

Såå jag kom hem till slut, efter viss panik på Kallax. Vi var ju många som åkte från Ankars med samma flight, och tydligen skulle hela Luleå hem samtidigt, vilket inte Pitetaxin tänkte på. Dumhöve. Vi kom fram en halvtimme innan planet skulle lyfta och kön var oändlig (för att vara en kö i Norrland i alla fall). En disk för incheckning till vår flight var öppen och damen i disken var också ett dumhöve. Typ varannan fick betala för övervikt. Jag hade ju två väskor och höll på att kissa på mig för att jag blev så rädd. Det blev min tur och en snäll gubbe i en annan disk sade att det gick bra där också. Vet inte om han var snällare eller om det var för att det snart är jul eller om det var för att jag reste som bonuskund, men jag slapp i alla fall betala för övervikten :)

Hemma! Så himla underbart!

Nu ska jag snart åka hem till Tessan för middag, sedan blir det födelsedagsförfest/fest hos Sanna och möjligtvis Tegel.


Bye byee och god jul (på riktigt)!

Hinner med ett Pite-inlägg till :)

Vi har nyss ätit och jag är prooooppmätt. Pasta med kyckling, sallad och pesto. Öl. Har precis sagt hejdå till Emily och vinkat av Elli vid bussen (nej det gjorde vi inte för vi orkade inte gå ned på stan, men vi kunde gjort). Nu sitter jag vid Annikas dator medan hon sitter och bajsar. Det är weird, eftersom att tjejer inte bajsar. Men nu är hon tydligen klar. Vi lyssnar på Ted Gärdestad. Och jag dricker öl. Öl är gott.

Jag är packad...

Och klar! Lägenheten glänser (som vanligt) och jag har fyllt två resväskor. Linda kom förbi och skrattade åt min packning, men alltså, det ÄR svårt att veta vad jag kommer vilja ha på mig på om en eller två veckor. Jag har dansat omkring i mina sov-hotpants, tischa och hatt och varit bland molnen hela dagen.

Nu säger jag heeeeeeeeeeeeeejdå Ankars och Pite! Taxin hämtar 18.15, men först middag och lite öl hos Annika.



10 timmar.

Nu har min lilla prinsessa till inneboende precis gått till skolan och det är meningen att jag ska packa, vilket jag struntade helt i igår. När Elli kom hem gick vi till Konsum och köpte godis. Annika kom över, vi släckte lägenheten, kröp ned under täcket och såg film. Så himla sköönt. Jag var i och för sig duktig och tvättade samtidigt. När det blev dags för Bondesökerfru gick jag över till Linda och Marie med en flaska glögg :) Myskväll all over again.

10 hours left baby. 10 hours!




Det här med att jag har jullov nu.

Eller som hon sade flickan, "lov och lov, ni vet ju vad ni har att göra". Vi sade talk to the hand bitch, cause the face ain't listening! Nej, det sade vi inte. I stället bestämde jag och S att jag kanske ska hälsa på henne i Kungsbacka efter nyår. "Plugga" lite. Vi hade i alla fall sista föreläsningen i dag. Schemat menade 8.30 - 16.30. Vi kompromissade och slutade innan lunch. Jag lärde Alex att det heter ÄT apelsin kvinna! Inte ETT apelsin. Men hon förstår fortfarande inte. Konstigt det där.

Det värsta jag vet är att säga hejdå. Spelar ingen roll om vi är ifrån varandra tre veckor, fem månader eller två år. Det är alltid lika jobbigt. Jag vill bara få det överstökat. Här har jag gått och längtat och längtat och längtat och... Så känns det deppigt att åka härifrån. Men fortfarande helt underbart skönt att få komma hem :) Och tiden går så fort så nu ska jag inte vara den som är den.

Jag kom på att jag inte har sovit ensam någonting den här veckan. Kommer inte behöva göra det heller :) I går kom Elli till Pite-yo. Vi åt middag med Annika, Sanna och Linda. Kollade TV och däckade. Myspys.


Nu: tvätt, packning, boka flygtaxi, powernapa bla bla bla.

Titta vad nära hem jag är!

3 days left baby. 3 days!

Wuhuuu!

I går shoppade vi loss litegrann efter en stund i skolan. Fixade lite julklappar och så :) Kvällen bjöd på Barnhemmet och slutet av Titanic med Sän, Tina och Fredrik. Sedan gick jag och S hem till henne och sov. En himla mysig morgon har vi haft. Typ som ett kärlekspar. Snoozat i en timme och lagat frukost a lá gröt, mjölk, och bröd med ägg. I dag ska vi ned på stan, hjälpa Minna att tömma vardagsrummet och fika. Kanske köper jag en julklapp till mig själv eftersom att jag varit så sneeell i år.

ELLI ÄR HÄÄÄÄÄÄR! HEJ ELLI! :D

Min Sanna.

I går tittade vi på 27 dresses, Bad Santa och Boston Tea Party hos Isa. Drack julmust och jättegott te. När jag kom hem skulle jag precis krypa ned i sängen framför en skitläskig Wallander när ett sött S ringde. Hon var lite ledsen i ögat och ville sova hos mig. Vi satt och pratade och jag ville hjälpa. Till slut somnade vi.

Jag finns här jämt, det vet du. Bara några dörrar bort

Havet är djuuuupt.

I skolan. Vi sitter och planerar vår underbara festival. Victor planerar hur våra t-shirtar vi ska ha på oss under redovisningen ska se ut. Poseidon is my homeboy. Jag har pratat med polisen, blivit kopplad en sisådär femtio gånger. Fyllt i ansökan om typ allt som har med festivalen att göra. Vi tänker oss vatten, vatten, vatten och att havet är djupt och en massa sjögräs och äckel. Så får det bli.

Nu känner jag att det är dags för en tepaus.

 

Melissa Horn.

En drömtjej skrev i ett sms i dag att det för oss är oundvikligt att hålla tårarna inne när vi lyssnar på Melissa Horn. Och det vet jag ju sedan tidigare. När jag kom hem från gudstjänsten (som sorligt nog var den sista innan jul för oss) gjorde jag som drömtjejen och nu är jag körd. Jag tackade nej till filmmys med tjejerna, vilket nog aldrig hänt tidigare. Jag sjukanmälde mig från mötet om en timme eftersom att jag mår riktigt jävla illa och jag skippar julbaket hos Victor. I stället stänger jag av telefonen och är ensam.




My ass.

Sanna och jag var mitt uppe i vårt kasta-snöbollar-på-Fredriks-fönster-esse när detta skedde, mitt framför ögonen på ett glatt festgäng. Varsågod och läs här. Jag är väldigt stolt och glad.

I kväll har vi mått dåligt över all skit vi tryckt i oss då vi zappat från och till faddergalan. Vi har mått illa av alla sugarrushes, och så ser vi dem och mår ännu sämre. Vi gick till Totte och lånade världens bästa film, början var asbra, slutet var asbra, resten minns jag inte.

Nattinatti.


13 Luciatåg, julsittning & bästa fredagen.

Sade jag inte att det skulle bli bästastebästa fredagen ever? Jo just det. Samling i aulan klockan sex för uppsjungning, sedan följde ordningen Pite Energi, Sparbanken, ABB, kommunhuset, sex avdelningar på sjukhuset, sjukhusets personal, lunch på kåren: gratis jultallrik, Framnäs, Acusticum. 13 tåg och sjukt fin sång. Tåget hade aldrig varit så bra sades det, och det vet vi väl alla varför :) Att sjunga för patienterna på innan döden-avdelningen på sjukhuset, att sjunga för gamlingar som torkar sina tårar med näsdukar, att sjunga för riktigt sjuka patienter som ger allt för att hänga med i texten, det känns. Helt galet vad många fina kommentarer vi fick överallt. Sista tåget i Acusticum kändes sorligt. Dagen gick alldeles för fort. Så många nya bekantskaper vi fick på bara en dag och så himla roligt vi hade. Gaddamnit vad jag redan längtar till nästa år :)

Kvällen bjöd på julsittning och julfest. Himla underbart. Hamnade mellan André och Nicole, snett mot Lania. Det lektes lekar, spelades sjukt rolig musik, dansades och oj oj oj. Även kvällen gick alldeles för fort. Vi blev kvar tills Kåren var helt tom och barlaget började städa. Pulsade hem i mina öppna pumps, pratade och slängde mig i en snöhög. Jag ville bara skrika. Sussade hos Sän och vi ringde störningsjouren eftersom att hennes granne är kneeepp i skallen. I morse ringde klockan 6.59 för Lucia på TV. Dock somnade vi om och snoozade till ett. Dåligt dåligt, men skönt skönt.

Såå hiiiimla mycket bilder som togs under hela dagen i går. Lägger upp dem senare.

Sanna fotade i Acusticum.







Störningsjouren.

Lätt bäst ikväll, förutom buggen, boogien, Lanias musik och maten var Störningsjouren. "I'm bringing Christmas back. HO! I'm sitting on Santas lap. HO!"


Emmelie ligger i min säng. Hon är söt. Hon smetade av sin svarta mascara mot min axel, som en hälsningsgest. Men det är okej, bara för att det är hon. Nu sjunger hon "Staffan var en stalledräng, i-ra-i-ra..". Söt, som sagt.
För övrigt ska vi (enligt Emm) bli lesbianer, sluta pratar med människor av det andra könet och demonstrera med plakat bestående av bokstavskombinationen: Killar är skit! Utrota manskapet!
Det är väl inte att ta i, va?

Jag har ställt klockan på 06:59. Emmelie har ställt TV:n framför sängen. Vi ska se Lucia på SVT2. God morgon. Emmelie ska sjunga med. Jag ska vara död. Det blir nog trevligt det här!

Goooood naaaaatt.

/Sän

Update.

Nu sitter jag här, med två mobiler som inte fungerar (den ena blinkar fint i takt med landslaget som sjunger Sveriges nationalsång på TV och den andra är svart), en trasig tumme som inte vill sluta blöda, 400 spänn extra på kontot OCH EN MOBIL SOM FUNGERAR!

Tack Simon, du har räddat mig! :)

Bästastebästa fredagen.

Nu sitter jag här, med två mobiler som inte fungerar (den ena blinkar fint i takt med landslaget som sjunger Sveriges nationalsång på TV och den andra är svart), en trasig tumme som inte vill sluta blöda och 400 spänn extra på kontot. Jag tycker att det jämnar ut sig.

I dag har vi gjort luciakransar. Det är mycket svårare än att göra midsommarkransar. Inte samma flow. Midsommarkransar doftar sommaräng, luciakransar stinker kattpiss. Men fint blev det. Morgondagen kommer bli underbar. Vi går upp till skolan 05.45, sjunger hela dagen och avslutar i Acusticum kl 15.00. På kvällen är det sittning och julfest. Mumma!

Mer då. Druckit te på Kåren, repat, gått hem till Minn. Jag och S hade ett kort litet möte med Carola och hon hjälpte oss med vår budget. Sedan satte vi oss på Nodo, åt en sen lunch och pluggade det sista.

Och nu sitter jag här, med två mobiler som inte fungerar (den ena blinkar fint i takt med landslaget som sjunger Sveriges nationalsång på TV och den andra är svart), en trasig tumme som inte vill sluta blöda och 400 spänn extra på kontot. Ska gå till tvättis och stryka med Isa.

10.

Jaha. Antagen till alla de kurser jag sökt till våren. Om jag satsar på att gå alla så kommer jag alltså läsa tre obligatoriska och fyra frivilliga. Lp 3 går fyra kurser vilket betyder att jag läser på 200%. Men det är ju inte omöjligt, det är ju precis vad endel gjort nu under hösten. Dock är jag lite rädd att svenskan och juridiken är rätt tunga kurser. Så gaddamnit, jag vet inte. Har ett tag på mig att fundera som tur är.

Nu skola, juridik, luciarep, festivalplugg.

Helvetesjävlamoggismobil.

Om ni vill mig någonting, RING DÅ. Sms är ej tillåtet. De går inte att läsa. Och om ni ringer och jag inte svarar, ring igen. Jag kan inte se vem som ringt. Svart svart svart.

Vendelay.

S a t a n, jag känner att min hals sviktar. Hur ska detta gå? Jag har ju tagit min äckliga dryck vaaarje dag och det blev ju så mycket bättre! Inte nuuuu, snälla!?

I går var vi på drömkonserten no 1, "It's Britney bitch!" Åsa var hur grym som helst och vi stod längst fram och lekte fans och skrek saker som we love you Britney!


Oops, nu skolan. Förresten så är min mobil trash. Displayen lever sitt egna korkade liv och framträder i grönt, rött, prickigt, ranidgt eller helsvart. Han är inne på det här med jultema tror jag.

Full i kyrkan med en präst som luktar vitlöksbröd.

Och det var sex i stadsparken.


Ja alltså, vilken dag. Jag blev nog nykter där runt tre-tiden och har bara sovit tre timmar, men det var det helt klart värt! Vilken stört rolig kväll i går. Jag låtsades att jag kunde alla låtar och jag och Alexandra hängde över staketet som de groupies vi är. You look like you sell drugs. Vi dissade Tensta och hamnade på någon skum efterfest vilken jag inte minns mycket från. Har typ femtio bilder på mobilen där jag sitter med någon snubbe med en sjukt stor trollhatt som räcker ned till näsan. Jag och Sanna övertalade en annan snubbe (Sannas nya vän) att han skulle betala taxi till Ankars åt oss. Om han gjorde det skulle han få sova här (?). Klart han ville. Vi har hoppat i sängen och dansat till ABBA. Jag åt ägg med vitlökssås till frukost och drog sedan till kyrkan. Nicole trodde att prästen hade ätit vitlöksbröd. Efter kyrkan gick jag, Isa och Linda till Krokodil och tog oss en mumsig macka. Sedan ringde vi vår taxi Adam, som alla andra söndagar, och han kom snellt och hämtade oss. Snell som en hest. Hjälpte Linda och Marie med någon konstig uppgift och gick sedan till Isa och övade Luciasånger. Hon är så himla bra! Längtar myyycket till fredag nu :)

I kväll blir det Love Actually, glögg och trevligt sällskap.





Sail away with me honey.

Fortfarande dricker jag julmust. Men hemlängtan är större större then ever. Jag har minglat med alla, men ändå, min hemlängtan är större än ever. Har är i och för sig underbar. Trevligaste på länge. Sanna och en Kristoffer ska sova hos mig tydligen, men imorgon ska jag till kyrkan så  då får de gå hem.  Jag vill bara en sak. God natt, I don't look like I sell drugs.


I got julmust veins.

Oooh vad jag inte är bakis i dag. Efter middagen i går slängde vi oss i Sannas soffa och betade igenom Mamma Mia, Awake och lite mer än halva Arn. Naaaaaaaaaaaaaaaajsmajs. Ändå har jag mått illa i dag. En pluggdag var tanken, men det blev soffan, julmust och filmmarathon i stället. Jag är mycket nöjd.

I kväll blir det fest? hos Minna och David och sedan Statt och Adam Tensta. I don't look like I sell drugs.
Och i morgon ställer vi klockan och knatar till kyrkan för gudstjänst - igen.



Sleep to dream.

Det känns som att jag har sovit bort veckan. Eller, det har jag ju inte, men jag är så satans trött hela tiden. Jag har sovit till tio varje morgon och somnat innan tolv varje kväll. Två eftermiddagar har jag powernapat. DET är för mycket sömn och nu är jag helt körd. Jag behöver solljus, jag behöver färska grönsaker och jag behöver frisk norrlandsluft. Solen tittar fram mellan elva och två, grönsakerna på ICA luktar mögel och den friska luften kan vi glömma då snöregnet för med sig en doft från Kappa. Det är tur att man kan vara inomhus och sova.

Nej, någonting annat har jag inte på hjärtat för tillfället. Är alldeles för trött.


Typ sådant solljus.

Vi dissar...

...det här med att Blossaglöggen är "helt slut för säsongen" på systemet i Piteå. Vad är det för stad vi bor i egentligen?

...det här med att jag i kväll har ätit så mycket sushi hos Isa att min mage är helt fucked up. Resten av gänget fick lida.

...det här med att tiden går så fort. Eller så älskar vi det. Har inte riktigt bestämt mig än.

...det här med att en person inte hör av sig, utan får mig att känna mig... Pffft!

...det här med att ni är så långt bort.


Jag är inte den som brukar klaga eller vara missnöjd, men blääää, vad less jag är just nu. Det är tur att jag har så underbara vänner. Tack för en myspystrevlig kväll! :) Och grattis på födelsedagen världens bästa Fansing!


Adam Tensta.



Jag övar inför lördag.

Du ska ha pappstrut på huvudet, fattaru!?

Så himla mysigt att gå Luciatåg, eller hur? Det tänkte jag också. Mailade i morse och frågade om man måste vara bra på att sjunga (med tanke på att det är en musikhögskola vi tillhör och att det är kammarkören som håller i Luciatåget). Fick till svar att "Duktig och duktig, repertoaren är fyrstämmig och ska sjungas utantill. Fixar du det så är det inga problem." Stämma? Har ingen aaaning om vilken stämma jag sjunger. Nicole tyckte att det lät för seriöst och hoppade av. Isa övertalade mig att följa med till repet. Och shit vad alla andra är såå mycket bättre än jag på att sjunga och shit vad jag inte kan typ tre av låtarna, men shit vad kul det här kommer bli :) Isa ska hjälpa mig att hitta rätt stämma, så det blir nog bra tillslut.

Slit och släng.

Tänker på dig vännen. Världen är riktigt orättvis ibland.


Första december. 18 dagar kvar. I morse vaknade jag innan nio. Åt frukost i sängen, somnade om. Vaknade vid tolv, vilket är det längsta jag någonsin sovit (om man räknar bort att jag vaknade där innan nio). Gick och bokade tvätt till klockan ett, vilket till slut blev sex stycken maskiner. Jag tvättade verkligen a l l t. Har flängt runt som en tok och städat varje liten vrå i lägenheten. Det luktar sommaräng här nu. Allting glänser. Jag är redo för jullov. Men som sagt, 18 dagar kvar.

I gårkväll var myspys. Jag, Linda, Marie, Emilia och Hanna bakade jättefina pepparkakor, åt deg, drack glögg och däckade framför Sune. Den traditionella adventskvällen. 


Jättegrattis till Lisa som fick världens sötaste flicka i fredags! Jag tycker att hon ska heta Nora :)


RSS 2.0