Slutgiltiga festen of the year.

På tisdag natt åker jag hem. Jag längtar ihjäl mig. Det ska bli helt underbart att vara hemma en hel sommar, slippa tänka på skolan. Umgås med mina älskade vänner och min familj. Jobba på Favvie (pratade med Lena i går förresten, jag ska tydligen bara jobba fyra veckor. Vissa skulle bli besvikna, Sanna till exempel, jag blev asglad), Gotland, segla... Det kommer bli en drömsommar.

Samtidigt känner jag mig jättenere över att åka härifrån. Jag kommer inte träffa er på 10 veckor. Vi har umgåtts varje dag, varja minut, i nästan ett år. Och nu ska vi helt plötsligt vara utan varandra en hel sommar. Sorgligt. Och sorgligt är det att det var sista festen tillsammans igår. I kväll är det phösarfest och vi är bara typ fyra stycken från klassen. Sorligt är vad det är.

However,
jag är apbakis. Skakisbakis. Men det är det värt. Som sagt, igår var sjukt lyckat. Nu har jag bestämt mig. Det var festen of the year ;) Typ delad etta med SMASK.




























Typ skolavslutning.

Dröm-kväll. Världens bästa kväll. Någonsin här uppe. Drööööööööööööööööömpite. dröööööööööömklass och dröm människor. Jag vill åka hem härifrån men samtidigt vill jag det absolut iynte. Jag har fått nya vänner i kväll. Och då är det ändå sista kårkvällen innan sommaren. Förstå då att man får nya vänner varje dag. Galet. Nya drömvänner. Älskade Piteå!

I kväll ska Robin sova på min soffa, snart flyttar han till Ankars. Dröm-Ankars.


Jag var verkligen sista av alla i kväll. Efterfesten tog slut vid typ 3. Sedan satt jag och grabbarna och pratade liv.
DRÖMliv. Det luktar vattenpipa. Nu ska jag äta popcorn heeeeeeeeeeeej och dricka oboy







E-types bror.


Just nu står E-types bror nedanför min balkong och pratar i sin mobil. Han bor i huset mittemot. Där har även Markus Fagervall bott, ni vet han från Idol. En gång mötte jag Markus Fagervall i korridoren vid radioredaktionen. Det var bara han och jag. Han sade hej och log och jag dog. Han är mycket coolare och snyggare in real life. E-types bror möter jag varje dag i korridoren. Han brukar hänga i afrosofforna. Det är inte så tufft direkt. Kan inte Piteå komma med riktigt flashiga människor? Janne J är tuff. Dröm-Janne.








OooH happy daaay.

Sol, sol, sol övergår till långa, ljusa norrländska nätter. Helt underbart. Jag kan vakna klockan tre och tro att klockan är nio och att jag har försovit mig. Det är så sjukt ljust! Jag skulle vilja vara här mitt i sommaren och se midnattsolen, lär ju vara ännu ljusare då.

I natt vaknade jag dock av alla glada Kalles-partypeople som härjade på efterfest. Lät som att de var överallt och jag blev tokig. Jag skulle ju för fan upp för tenta på morgonkvisten! Till slut somnade jag, efter att jag gått i genom all kulturkritik i huvudet ett antal gånger och placerat femtioelva olika kulturkritiker, ungefär halv fem. Tentan gick galant, kan vara den lättaste tentan sedan urminnes. Nu har jag alltså bara en kurs kvar. Den tentan är på tisdag och jag bävar.

Som alla vet har jag alltid varit en väldigt slarvig tjej. Jag har väl sammanlagt tappat två mobiler i havet, en mobil på tegels dansgolv, en mobil i skummet på ett skumparty, och två mobiler har blivit snodda efter att jag glömt dem någonstans. Jag har haft sönder/tappat bort tre digitalkameror. Vi har varit tvungna att byta lås hemma, både på bilen och på huset ett antal gånger efter alla mina borttappade nycklar. Puuh. Mami och papi har inte varit glada. I alla fall, sedan jag kom hit upp har jag, hör och häpna, inte haft sönder eller tappat bort någonting! Det är galet! :) Nu till: MEN, i går satt jag, Sanna och Micke på balkongen och solade och läste. Plötsligt fick jag ett ryck och sparkade till stolen jag hade fötterna och mobilen på. Självklart föll mobilen ned från balkongen, två våningar upp, och landade på en jävla stenplatta med displayen nedåt. FUCK. Jag ville skjuta mig själv för ooh så klantigt. Tror att det där var en påminnelse om hur slarvig jag var förr, mobilen landade på en knippe maskrosblad och överlevde. Inte en skråma. Haha.

I går fick vi finbesök av Janne Josefsson, dröm-Janne, min nya idol. Han föreläste om kändisskapet och journalistrollen. Vi fick höra sjukt mycket intressanta saker.



I morgon har vi redovisningar, efter min och Sannas tänker vi smita hem.
Sedan blir det avslutningsmiddag med klassen på Kvarters, sedan ska vi fira Annika och Erik med stooor förfest, efter det är det bartömning på Kåren. Wuhuuuu fullspäckat.










Flyttdag.





Jag, Sanna och Minna i alkoholpausen av SMASK.

.


Alex och jag är retard.


I dag har jag hjälp Sanna att flytta över sina grejer till nya lägenheten. Medan hon packade ned allt i ICA-påsar, klädkassar, resväskor och kartonger satt jag för sista gången i drömsoffan och pluggade. Eller juste, Nicole ska ta över hennes lägenhet så där hamnar man kanske igen :) Vi bar och bar och slet och slet och till slut fick vi hjälp av Holm. Man kunde nästan tro att Sanna bott i en omöblerad lägenhet, sååå mycket skit hade hon. Vi fyllde tre hissar.



Under en flyttsväng hittade jag en död fågelunge på en pakethållare. Nästan som en liten dinosaurieunge. Såg helt sjukt ut, som att någon dum liten jävel placerat den där.




I går var ju alltså dagen-efter-SMASK och hela Pite var bakis. Överallt satt det folk och åt pizza i gräset. Vissa hade stannat uppe till 8, sprungit omkring på taken och grejer. Det är ju riktigt lyckat när efter-efterfesten börjar vid halv 3 och känns som en riktig fest. Vi var ju sjukt många vid Kvarters och alla dansade gärnet. Årets fest med stort F, LÄTT.

Elli har klippt mig förresten. Rätt så kort. Men det är asskönt, det var alldeles för slitet.

I kväll är det fotboll och lite mer plugg.



Egentligen borde jag ha en bilddagbok i stället för att göra såhär, jag vet, men äsch :)


Foto: Typ Minna, fast inte alla. Men nästan :)




None







Morgonkvisten.


Det är sjukt kul att jag ser hur alla står och pissar utanför kvarters och min balkong kul kul skitkul.
Men vet ni, det är okej, för kvällen har varit helt underbar. PITEÅ VANN RIKSSMASK med rosa kallsonger, vilken är bästa låten ever. I morn, när jag är pigg, ska jag lägga upp bilder och en video på sin höjd :) det är tusentals människor i Pite nu.

Efter showen gick vi som sagt till Statt för efterfest. Hur lyckad som helst. Jag vill inte skriva här, men egentligen vill jag det, men det är taskigt. Men så ni vet, jag vill skriva här. Men näää.

Efter efterfesten ställde alla upp på led för att gå till Ankars i ledning av Jonas (inte den Jonas, en annan Jonas, ni vet vem, men ni vet inte vem den andra är. fan) Och nu har vi dansat i timmar. Solen är uppe och vissa tänker inte ens gå och lägga sig. Jag funderar på att hänga på. Somnar man nu sover man väl bort hela söndagen. Jag menar, solen lyser rakt in i 81:an och studsar tillbaka på 79:an och min säng. Såhär på morgonkvisten. Bättre att hålla igång till typ lunch;)

I alla fall, underbar kväll. Tack drömvänner! Nu ska jag tillbaka till Kvarters!


None







Jag luktar sommaräng!


I går var det ju alltså pluggkvällen med stort K, the pluggkväll of the year, pluggkvällen jag planerat hela veckan. Vad hände? Jo, jag och S handlade middag a la grillade kycklingklubbor, massa sallad och tomat och fetaost. Vi satte oss på balkongen i solnedgången och smaskade i oss salladen tillsammans med svingod Loka. Överallt grillades det. Överallt dracks det. En underbar middag med trevlig utsikt ;) Sedan slog vi oss ned i soffan med vindruvor och en rulle. Det var den kvällen det.

I morse ställde jag klockan på 9, gick ut och sprang och dog nästan eftersom att jag hade så jävla ont i benen. Men skönt var det ändå. Har läst ungefär en 40 sidor i boken som jag egentligen skulle läst ut i dag. Haha, bra planering som fan. Jag har även beställt lite fina grejer, linnen och skor typ.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen. Sitter här med en ansiktsmask som luktar sommaräng. Jag vill lukta så jämt. Varför kan jag inte få lukta så jämt?
När jag är klar tänkte jag kila upp till S för ett glas vin, sedan ska vi och Fia möta upp hela gänget på Thai Garden för att hämta mat, sedan avnjuta den vid uppdukat långbord på Bäckis med förfest. I kväll är det ju riksfinal i SMASK, mina damer och herrar, and we got the tickets. Hähä. Kommer bli sjukt kul. Efterfest på Stadshotellet med folk från hela Sverige. Najs.

None







Nu har jag också badat!


Härligaste dagen på länge! Vi gick till skolan vid 9 för att gå igenom mediedagböckerna. Jag, Minna, Mandy och Sän satte oss på Kåren, diskuterade en stund, tog en te och cyklade sedan ner på stan. Sjukt underbart väder! Jag köpte en fiiiin blå t-shirt, ett svart linne, turkosa smycken, en bikini och nagellack i tre olika sommarfärger. När vi var klara var klockan inte mycket så vi satte oss i en park, pratade och solade. Hur mysigt som helst. Jag och Mandy kom fram till att vi ska anmäla varandra till Bonde söker fru, haha. Vi ska anmäla oss till snubben som är bög, han den söta. Vi ska få honom att konvertera ;) Efter ett tag kände vi att det var dags att cykla hem för plugg. Jag och S bäddade med filt och kuddar på balkongen och pressade med olja :) Pluggandet... Ja... Det sket sig.

När vi stekt oss färdigt sprang vi Norrstrand och avslutade med ett hopp från bryggan. Årets första dopp och det var hur skönt som helst.

Tänkte cykla till ICA nu och bunkra upp med frukt inför en kväll med pluuuuugg plugg och åter plugg. Det är i alla fall planen, vi får se hur det går.



None








Renar, tentaplugg, picknick.


DAGENS +
Jasmo ringde nyss och jag fick höra drömlåten med Linda Bengtzing! Jag tror att hon sa att hon var på Skansen...? Jag hörde inte riktigt. Men Skansen? Hmmm. Aa kanske :) Shit vad jag saknar dig förresten.

Hon räddade i alla fall min kväll. Vi har nämligen varit i skolan hela dagen och gått igenom tentafrågorna. Oh gaaad. Visst, det kommer säkert gå bra, men jag har ingen ork alls till att plugga. Jag vill bara hem hem hem hem hem! Ett jättebra sätt av vår lärare by the way, att vi får gå igenom alla frågor som kommer på tentan. Man lär sig det man pluggar ordentligt för engångsskull. Vi gjorde en mall som såg ut som kartan över tunnelbanan i Sthlm och Robin kladdade blå tusch på min tunga. Men ärligt, vi arbetade på väldigt bra och lärde oss sjukt mycket.



Efter skolan cyklade vi hem. Jag skulle gå över och låna en bok av Annika och hon ville att vi skulle hjälpa henne med någonting...? Vi fick vara modeller för hennes rendräkter som hon syr till SMASK. Hähäää.



Sedan hade vi  picknick med saft och frukt och litteratur på en ny och fin sommarfilt. Solen sken och la la la.
I kväll har Sanna tagit årets första dopp. Läs http://jailbreak.blogg.se/sanna/ och kolla på videon. Haha, sjukt kul.


Nu ska jag sova, hejdå.



None






Sunny.


I dag har faktiskt känslan av riktig maj smugit sig på. Jag och Sän har suttit på min balkong och läst litteratur, solat och tittat på konstiga människor. Vi brände våra knän så nu ser det ut som att jag har glidit med knäna mot ett plastgolv, alltså aaaj.

Johnny kom förbi och plockade isär mitt badkar typ. När han skruvade loss kranen ramlade det ut tusen söndertrashade småbitar, inte snyggt



Men nu fungerar det som det ska igen. Tack tack

Efter pluggandet på balkongen som gick sisådär för min del, sprang vi Norrstrand. Jag trodde att min kropp skulle kollapsa när vi ruschade sista metrarna. Tror även att jag har fått någon slags av benhinneinflamation av asfaltsjäveln. Måste börja springa på gräs istället.

Jag kom på att jag kommer få skatteåterbäringen innan midsommar=7400 bonus innan Gotland=det bästa som kan hända :)



Nu mat, i kväll Grey's.



None







Natt? Dag? Vem vet.


Titta vad ljust det är ute, trots att klockan snart är halv tolv!

image320

image321




image322








Januari? Maj? Vem vet.


Visst är det underbart att vi i dag kan bestämma praktiskt taget exakt vad vi vill göra med vår framtid och våra liv. Det finns tjugotusen utbildningar att välja bland. Utöver det är det inte svårt att fixa extrajobb eller välja att vara ute och resa eller arbeta utomlands. Nej, det är fan inte underbart!
Tänk så skönt det hade varit om någon annan bestämde åt mig. Typ, det här ska du göra med ditt liv för det passar dig bäst. Slippa tänka på alla valmöjligheter och vad som finns på andra sidan och bla bla bla. Jag ska inte klaga, jag vet. Men det skiter jag fullständigt i för det är fan inte lätt!
Det här har vi alltså disskuterat i skolan i dag. Det var faktiskt Patriks fel/tjänst att vi kom in på ämnet eftersom att han berättade för oss om det trevliga yrket informatör, som verkar sååå mycket mer spännande än journalist. Mycket bättre lön också. Efter vår utbildning skulle man tydligen kunna bli informatör, med viss komplettering. Tåls att tänka på...

I går hade jag den skönaste och onödigaste dagen på länge :) Eftersom att jag och Sanna är klara med allt som ska vara klart inom medieteorin tänkte vi börja plugga till tentorna i går så jag kilade upp till henne efter frukost med böckerna i högsta hugg. Vi satte oss ned och allt annat var så jävla mycket roligare. Efter typ en timmes läsning gick vi hem till Pudie, snodde lunch a la varma koppen, kröp ned i hans underbara soffa (helt sjukt vad härlig den är, som värsta sömnmedlet) och körde igång en film. Efter filmen skulle vi läsa igen, vilket slutade i två timmar av det här:

image315

Sedan cyklade vi till ICA för lite smoothieingredienser och jag parkerade mig för kvällen i min soffa med mer film. Mikael kom över och vi såg Ladder49, drömfilm.



Nu ska jag ut och springa. Rensa tankarna lite :)



Det ser INTE ut som maj här uppe! Men det är ljust dygnet runt. Det är fint :)
image316
image317
image318



image319








Årets fest.


Varför kan inte vi fira vår nationaldag på samma sätt som Norge? Jag minns när jag och tjejerna var på Zacke (Smirre ger magsår, Zacke läker såren!!!) i somras och umgicks med ett stort gäng galna norskor som berättade om deras suttonde maj. Det lät ju helt underbart, typ i stil med studenten, fast en gång om året istället för en gång i livet. Vill också!

I fredags kan vi haft årets fest. Ålderdomsfest på Kvarters, tjejer=gubbar, killar=tanter. Helvete vad kul det var! Alla gick in för sina roller till 100%. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den kvällen, men det hinner jag inte så det får bli såhär istället :)

image311



I går vaknade jag upp med mustasch i hela ansiktet och världens huvudvärk från allt snusande (det förstörde kvällen lite eftersom att jag mådde sjukt illa och var sjukt yr). I alla fall, jag tänkte ju plugga i går, men kom fram till att jag inte behövde det :) Så jag och Sän cyklade ned på stan för en lunch och gick sedan till Krokodil och lyssnade på Mikaels band som spelade. Riktigt bra spelning! Vi hälsade på Sara och cyklade sedan hem. Jag sov en stund och sedan kom Annika, Sara och Elli över för film och kladdkaka. Sara och Elli somnade som vanligt och jag och Annika såg en till film. Vi skulle egentligen gått över till Filips inflyttningsfest en stund, men det fanns ingen ork alls.


Det snöar ute. KUL!

image314



I dag måste jag boka hemresa. Det får bli tåg.


image313








Wordshit.


Jag brukar alltid använda mig av ordbajs. Speciellt när jag ska lämna in uppgifter som inte är helt solklara. Jag klarar mig genom allting och mina lärare blir nöjda, det jag skriver är bra bajs. Ordbajset är min bästa vän.
Men ooh my Good, så här mycket har jag aldrig bajsat ord förut. Jag är Bambi på hal is. Jag spinner vidare på nästan allting och tappar greppet och vet inte var jag hamnar. Mina meningar blandas med Uses- & Gratifications, Larsåke Larsson, effektforskningen, receptionsanalyser, McQuail och Gud vet vad.

Blir det bra då? Ja ganska :)


Åt nyss en blodapelsin och nu har jag röda utslag runt munnen som ser ut som herpes. Jag glömde att jag inte tål blodapelsiner :(


Back to work and the poo.


image283








Hej heej hej Michel.


Allt känns bra. Visst har vi endel att göra, men jag har läget under kontroll :) I dag kom jag en bit i "Jag, medier, litteratur"-delen. Efter den har vi bara två tentor kvar, sedan flyger jag till Stockholm för sommarlov. Kanske ska ta tåget förresten, så slipper jag döda mina fiskar. Men det är för taskigt att den resan skulle ta typ 13 timmar. How to do?

I dag har jag haft en riktigt härlig dag. Tog lite sovmorgon och ställde klockan på 9. Sprang Norrstrand, vilket inte var det lättaste eftersom att jag varit svinförkyld några dagar nu. Sedan åt jag min kära grötfrulle framför litteraturen. Fia och jag cyklade till Kupan innan lunch för att inhandla pensionärskläder till pensionärsfesten på fredag. Jag köpte ett par ascoola rutiga gubbyxor (som jag lätt kan använda fler gånger), ett par svarta gubbskor, en röd fluga, en portfölj, allt för 140 spänn. Dröm-Kupan. Tanken är att jag ska vara en äcklig gubbe, med ett solkigt vitt linne och så. Inte en stilig gubbe i kavaj och grejer. Gaddamnit vad alla kommer vara oattraktiva på fredag.
Hem, mer plugg, hängde lite med Mikael.

Jag har kommit på att det är sjukt svårt att veta vad man ska laga för mat till lunch och middag. Det tråkigaste som finns är att laga mat till bara sig själv. Till lunch blir det alltid samma sak, antingen tonfisksallad (gott), eller keso och grönsaker (ännu godare), eller varma koppen (äckligt, när kontot gapar tomt). Om man inte köper något på Kåren vill säga. I dag bestod min middag av fullkornspasta, ärtor, lök, tomat, MMmmmmmmmmmmmmmmGOTT och fantasifullt.


Har nyss varit och lyssnat på de studenter som tagit sånglektioner av studenter som läser till sånglärare, däribland Sän. Hon var jätteduktig! Jag fick rys på armarna och Sara fick en tår i ögat :) Hon sjöng Michel med Anouk. Drömlåt. En tjej som sjöng var gravid, och hon tog i som en jag vet inte vad när hon sjöng. Jag och Fia satt och började planera hur vi skulle ta oss fram från våra platser och ta emot ungen när den ploppade ut, för jävlar vad den höll på att ploppa ut.
Nu när vi kom hem skulle vi egentligen se Festival (ni vet den där sköna filmen med Ebba Hultkvist, som jag btw såg i går och hur kär blir man inte i den först odräglige men sedan underbara Mark och hans heta tatuering), men folk ville se Top Model och Grey's istället. Kanske ska plugga i stället... Nä

image282










Fuck vädret.


Årets jävligaste väder (vi har dokumenterat med kamera eftersom att det var det konstigaste väder vi någonsin varit med om):
I morse cyklade vi till skolan, sol och femton plusgrader. Upptäckte att vi inte började förrän klockan ett, så vi cyklade hem igen, sol, femton plusgrader, blåst. Gick upp till Sän för att plugga. Efter ett tag blåste hennes dörr upp, typ storm och fem plusgrader. En cykel lyfte ur sitt cykelställ. Galet mycket blåst. Sedan började det toksnöa, någon plusgrad i värsta blåsten. Efter femton minuter av snöstorm/hagel blev det helt stilla. Solen kom tillbaka, femton plusgrader, tjugo i solen.

Så har det varit igång hela dagen. Crap. I maj liksom.

Hur som, vi blev klara med vår En text - tre perspektiv i morse då vi egentligen skulle haft föreläsning. Föreläsningen var sjukt intressant, Quick Response som granskar invandrar- och integrationsfrågor i Sveriges största dagstidningar. Efter föreläsningen cyklade jag hem för att visa min lägenhet för killen som ska hyra den i sommar. Han var söt och väldigt trevlig och jag kommer tjäna en tusenlapp på honom :)



I kväll ska vi leka burken, om vädret tillåter. Kuuuuuuuuuuuuuuul vaaaaaa?




image275
Jag och Minna på Collision Course.



image277







Littlemarbles.


http://www.myspace.com/littlemarbles
Drömtjejerna, 17-åriga typ hippies! "Tappa solen i backen"


Jiiiisess vad tiden går fort! I går var det fredag och i dag är det måndag och nu är vi i slutspörten. Känns som att det var i går jag flyttade hit upp, nu har det snart gått ett helt år. Vi har tusen saker att göra nu sista tiden, men det ska nog gå bra. Jag och Sän fick bra feedback på vårt arbete i dag. Känns skönt. Vi satt förresten och pillade på texten i eftermiddags i tvättis. Efter ett tag blev vi så trötta att vi bara snäste åt varandra, då tog vi vår tvätt och gick hem istället :) Jag storstädade lägenheten, inte för att den var stökigt, tror nästan att jag har den mest städade lägenheten på Ankars. Nej, för att killen som ska hyra den kommer hit i morgon och då ska den glänsa. Jag tänkte ta typ en femhundring extra i månaden för att han får titta på min TV och använda mitt porslin, det måste ju vara okej?

I går vaknade jag helt sönderramlad med blåmärken över hela kroppen. Kunde för engångsskull sova till elva på en söndag. Gick över till Marre för att lyssna på Sän som skulle öva på sin låt inför "publik". Sedan har jag ingen aning om vad som hände, men klockan blev sex och det var dags för tårta hemma hos Elli. Hennes hamster Tuss-Holger fyllde nämligen två månader :)


Helgen:




Gotland vecka 29 i en liten röd stuga med vita knutar 7 minuter från allt röj! Det kommer bli helt underbart.


image279







Too much.


Vi har bara haft tre skoldagar sedan jag kom upp igen, och jag är redan sönderpluggad. Måndag och tisdag hade vi våra redovisningar som skulle vara ca 15-20 minuter. HAHA! Ingen var kortare än 30 minuter. Vissa var till och med över en timme :) Galet. Igår hade vi föreläsning+litteraturseminarie. När vi kom hem tog jag och Sanna en sjukt skön joggingtur. Sedan blev det lite plugg och Grey's.

Jag undrar hur jag ska klara en vit månad. I helgen är det fest fredag och lördag, så även nästa helg och helgen efter det. Usch vad svag jag är om inte är nykter. Men, man är bara student en gång i livet :)

Haha, jag försöker hyra ut min lägenhet under sommaren. Det skulle vara riktigt skönt att slippa betala hyra för en lägenhet som ändå bara står tom. Har hittat en spekulant som verkar ok. En student från Ske-å som ska jobba i Pite hela sommaren. Och min lägenhet är ju en drömlägenhet, speciellt på sommaren! :)


Nu: Stan med S, S, F. Hämta ut biljetter till SMASK (ooh shit, ännu en fest), luncha, gå på systemet... I eftermiddag ska jag och Sän börja på vårt En text - tre perspektivarbete. Najs



PUSS
image278







Saknar er redan.

HEJ PITEÅ!

Så var man hemma igen och jag vet inte vad det är i dag men det stinker utav bara helvete från Kappa. Vinden ligger väl fel. Det stinker verkligen prutt inne i lägenheterna. Typ död fisk. Inte roligt. Dessutom tror jag att det åskar. Eller så är det han där uppe som för oväsen. Men åska är myspys.

I morse vaknade jag av väckarn 06:10 eftersom att jag inte hade packat än. Jag var så trött att jag bara ville spy. I går blev det middag och vin inne i stan och sedan en lugn filmkväll, men jag kom ändå inte hem förrän halv 3. Jag skulle behöva sova ut ordentligt, men det finns det ingen tid till. Jag hade velat vara med på grillningen hos Sandy, men det gick inte. Hoppas ni hade kul :)

En rolig grej. Hela Brolles team från Körslaget flög samma plan som mig upp till Luleå. De var jätteglada eftersom att gått vidare till final och satt och visade sig själva i tidningen för oss andra. Ett jävligt pratglatt gäng :)

Jag och Mikael hängde ett tag när jag kommit till Ankars. Sedan gick jag och handlade och fick panik då jag upptäckte att jag låst inne min nyckel. Jag fick för mig att Fia och Sanna hade båda nycklarna vilket inte vore så lyckat eftersom att de inte kommit hit än. Holm blev min räddare och jag gick till skolan och hämtade ena extranyckeln. Bra start.



Ååh jävlar var jag måste plugga nu ååhh jävlar vad jag inte vill det.

image280







Vit månad.


Från och med nu börjar min vita månad. Jag ska vara nykter fram till min brors student. Helt jävla spiknykter. Spara (observera spara, inte tjäna) en massa pengar.

Fast jag vill ju i och för sig festa på bartömningen. Och Jocke & Eriks fest. Och Annikas födelsedag... Men jag tror att jag ska lyssna på min kropp för en gångs skull. Den säger NEEEEEEEEEEJ. Sedan ska jag pallra mig i väg till läkaren när jag kommer upp till P igen och göra en gastroskopi typ. Det är något satans fel med min mage/njurar.

Men men, i går var det ju fest - igen. Vi började hos Cäm och gick sedan till tegel. I morse ringde Havspojken till mig och frågade om Jasmina var här. Återigen Jasmina, var är du? Jasmina? Haallåååå?

I dag ska jag plugga ute i solen och sedan får vi se om jag hänger med i kväll. I så fall som nykter chaufför.



PUSS

image281







Hello Spring.


Vår granne Janne knackade nyss på dörren och gav mig en påse:
"Jaa, hej, jag har varit hos bla bla bla och här är din mammas bh."
EEEEEEEEEEEEEH WHAT? Mami vad gör ni på era fester egentligen?

I går var det då den underbara dagen Valborg. Catte, Cäm och Tess hämtade upp mig och vi körde till det vaktade huset i Flaxenvik. En stor altan precis ut över platsen för brasan. Jas kom efter ett tag och vi satte igång med maten. Fäni och jag var tvungna att hämta upp tjejer som eldat upp bilen/missat bussen.

Vilken underbar kväll! Det bästa var att jag fick träffa Fanny, Mickan, Jospen och Lina, vilket jag inte gjort på läääänge. Vi grillade, Tessan var grillmaster, och åt sjukt mycket mat. Vi ställde oss på altanen och sjöng in våren för de som tände brasan och sedan gick vi in och lekte. Glas gick sönder och vi spårade och dansade på borden=drömkväll.

Vissa ville till tegel andra på hemmafest. De som skulle till tegel beställde en cab som skulle dröja typ en timme. Vi ringde strax efter dem, men biljäveln kom inte förrän vid halv 1. Vi var glada ändå. Vi åkte hem till Oscar där vi hade trevligt till väldigt sent. Tobie öppnade min andra vinflaska vilket kanske inte var så bra. Att shotta klockan 5 på morgonen är inte heller så bra. Sedan däckade vi åtta pers i en rätt stor säng. DrömFäni låg och snusade mig i nacken och ville skeda hela natten :) Sjukt bra sömn alltså. Var tog Jasmina vägen? Jasmina? Hallå?

I dag körde jag, bror och mam till mormor och morfar för att grilla lite korv och äta jordgubbar. Väl där så kom jag på att just fan, jag hjälper ju Ella och är halv-vegetarian :) Dessutom är korv äckligt. Ät inte korv.


Resten av veckan:
I kväll tänkte jag plugga, vi får se hur det blir med det :)
I morgon ska jag till staden med mam och bror. Sedan hem till Cäm innan tegel.
På lördag ska jag kanske ut och äta och ta ett glas vin. Måste plugga då också egentligen.
Och på söndag flyger jag hem igen. Hörde på radion i dag att snön har smält i norrland. Men liksom norrland, hur stort är inte det? Piteå då?




Allt är så underbart, la la la la laaaaaa






RSS 2.0