Det är över nu.

Kickoffen var grym, grymmare, grymmast! Efter lunch samlades alla nollor i aulan där Nille skulle stå och svamla tills generalen och adeln kom in och skrek och körde ut dem. Där ute stod vi och phöste dem upp till Kåren med piskor och skrik. De blev indelade i femton grupper och jag och Sän tog tag i grupp två. Vi lästa upp alla uppdrag som skulle genomföras på stan och sedan cyklade vi bredvid dem när de sprang dit. Helt galet kul.

Bland annat genomförde grupp 2:
*Äta ett moln
*Bada i fontänen
*Anordna ett bröllop med tre pitebor
*Springa naken på Storgatan (från Gallerian till Intersport) och skrika "JAG ÄR EN NOLLA!"
*Gå luciatåg på Coop
*Dansa pardans med pitebor
*Köra "Sten, sax, påse" med en pensionär och förlora
*Springa upp- och nedför rulltrapporna i gallerian, åt fel håll
*Sjunga allsång med cafébesökarna i Småstaden
*Framföra en musikal på Byxtorget
*Bilda ett luftband och framföra en konsert i två minuter...
...och så vidare.

Tillbaka vid Kåren skulle de även tagit med sig visst material och ytterligare lekar sattes igång. Vår grupp kom tvåa då alla poäng under dagen lades ihop.

Den här dagen är faktiskt väldigt uppskattad bland piteborna och publiken var ganska stor. Eftersom att arena-studenterna från Luleå skulle lära känna sitt Piteå lite, var även phösare, öph, adel och general från Luleå här. Det är helt galet, deras öph och högre får inte visa tänderna, inte skratta, inte prata med någon nolla, ingenting. Vissa vägrade att göra hönor inför vår general Patsy, vilket inte gillades alls. Kommer de hit får de följa våra regler. Dock verkar det vara kul, att de har det så strängt, men inte så jävla socialt va? Vi har ju lärt känna våra nollor, det kan ju de aldrig göra.

När vi skickat hem nollorna för middag och dusch, hade vi ett kort möte och sedan ett kort rep inför kvällen. Sen var det hem, och phösarförfest hos adel Totte. Nollorna fick fixa sina egna förfester. Alla var uppklädda och förfesten var spårad. Så fort någon phösare anlände var han/hon tvungen att svepa. Dock sade vi att vi skulle hålla oss relativt nyktra fram till the Big moment. Jag, Älskling och Holmie fick ett samtal från våra nollor och de ville gärna ha oss på deras förfest en stund, och vad gör man inte? :)

Vid 21-tiden var det dags
att bege sig upp till Kåren. Vi tog den årliga phösarbilden (vilken jag bävar för, haha) och gick upp i samlad trupp medan vi sjöng om phösare, öph, adel, general och nollor som ingenting är att ha. Inne på Kåren korades årets nolla och phösarbandet "Fullt phös, medvetslös", körde drömlåtarna. Vilket jääävla drag det blev. Efter sista låten kom alla phösare fram till scen och vi körde "Bakom mina solglasögon", men omgjord text. Efter andra refrängen stängdes musiken av, generalen beordrade ettorna att ta av sig sina nollebrickor och phösarna att ta av sig sina solglasögon. Musik igen, "Utan våra solglasögon..." Nollorna blev tokiga när vi slängde av oss glajjor och cape. Vi fick tusen kramar och gick ut från Kåren för att presentera oss. Sedan började festen och efterinsläpp. Minnet är inte det bästa från kvällen, men hela dagen i stort var ju helt underbar!

Lördagen bjöd på en bakisdag av de bästa, med Vänner-marathon och laxpasta. På kvällen hade Sara och Elli sin förlovningfest och tanken var att bara ta det lugnt. Icke. Det var så himla mysigt och trevligt och alla var så himla bakis, att vi bestämde oss för Kalles :)

Söndagen är ett töcken, jag minns inte vad jag gjorde. Bara att det blev en liten get-together med journalistnollorna, förlåt, ettorna, på Ankars med kladdkaka och att jag och Sän såg Flyga drake. I går hängde jag med söta Annika till Jysk och köpte stolar och Mikael bjöd mig på thaimat.


Oj, nu blev det bråttom, men jag har mer att berätta så misströsta icke :) Får bli ett inlägg med en massa bilder sedan också.

PUSS


Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är inte meningen att Adeln/Generalerna och ÖPH ska känna nollorna, i Luleå är det typ 150 phösare så nollorna har nog att lära känna oss :) Sen är själva rollspelet det roligaste under hela nollningen :)

2008-09-09 @ 19:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0